23948sdkhjf

Fynsk entreprenør skal have nyt domicil

H. Skjøde Knudsen er i voldsom vækst og flytter hovedkontoret til Odense.
Siden 2010 har H. Skjøde Knudsen mere end tredoblet sin omsætning til omkring 500 millioner kroner, og i 2016 forventer administrerende direktør Allan Nielsen at vokse med yderligere 100 millioner kroner.

Den voldsomme vækst skaber behov for mere plads. Da mange af de nye opgaver samtidig er centreret omkring København og Odense, har Skjøde, efter mere end 40 år i Skalbjerg ved Vissenbjerg, besluttet at flytte sit domicil til HC Andersens fødeby.

På Blækhatten i Odense SØ opfører virksomheden et 2.700 kvadratmeter stort byggeri, som også bliver ny adresse for datterselskabet Odense Bygningsservice.

- Vores udvikling som virksomhed – og den måde vi driver virksomheden på i dag – har gjort, at vi i nogen tid har ledt efter et sted for vort nye domicil. Vores øgede aktivitet i hovedstadsområdet samt Odense gør, at vi rent geografisk har fundet det logisk at placere os tæt på motorvejen i Odense, forklarer Allan Nielsen.

Det nye domicil skal stå færdigt i november 2016 og er tegnet af arkitekt Jesper Thyge Brøgger. Skjøde varetager selv rollen som totalentreprenør, når byggeriet efter planen starter op i løbet af foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109