23948sdkhjf

Historisk stor kontrakt til PL Entreprise

Stort campus-byggeri i Rønne sender lokal entreprenør på juleferie med den største samlede opgave nogensinde.
Fredag den 18. december 2015 blev en historisk dag for PL Entreprise. Administrerende direktør Jens Koefoed satte her sin underskift på den største kontrakt i firmaets knapt 70 år lange historie.

Dermed er det officielt, at PL Entreprise i løbet af de næste godt to år skal udføre fire af i syv entrepriser på Campus Bornholm i Rønne, der skal udvides fra 5.000 til mere end 20.000 kvadratmeter.

- Det er en historisk stor kontrakt for os. Vi bød på fem entrepriser og vandt de fire. Meget bedre julegave kan man næppe få. Det kommer til at betyde enormt meget både for os som virksomhed og for bygge- og anlægsbranchen på Bornholm som helhed, siger Jens Koefoed til Building Supply.

De skal bygge Campus Bornholm:
Jord og kloak: PL Entreprise A/S
Råhus: PL Entreprise A/S
Beton: PL Entreprise A/S
Lukning: GVL Entreprise A/S
Aptering: GVL Entreprise A/S
Installation: Ribe VVS Service A/S
Landskab: PL Entreprise A/S
Samlet set løber kontrakten op i mere end 100 millioner kroner og vil formentlig skabe beskæftigelse til et stykke over 30 af PL Entreprises 115 medarbejdere fra opstarten den 4. januar og frem til afslutningen i den sidste del af 2017.

2.500 betonelementer skal rejses
Campus Bornholm er tegnet af Cubo Arkitekter og skal samle klippeøens ungdoms-, voksen- og efteruddannelser. Det er betegnet som et af de største projekter på Bornholm nogensinde, og derfor er det også af stor betydning, at det er Bornholms største entreprenørfirma, der skal bygge det:

- Det har ligget os meget på sinde at få opgaven. Set med bornholmske øjne er det et meget stort projekt. Næsten 2.500 betonelementer skal rejses, så vores kran får nok at bestille, siger Jens Koefoed.

Han forventer, at byggeriet af Campus Bornholm kommer til at fylde et sted mellem en tredjedel og det halve af PL Entreprises omsætning til næste år. Virksomheden har de seneste år omsat for godt 100 millioner kroner årligt og lander formentlig på samme niveau i 2015.

Med underskriften på Campus Bornholm i hus forventer Jens Koefoed en lidt højere omsætning næste år, og han vil ikke afvise, at der også skal ansættes nye medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094