23948sdkhjf

Norconsult - Wessberg A/S udpeger ny topchef

42-årige Thomas Bolding Rasmussen tager over efter direktør Stig Wessberg
Rådgivningsvirksomheden Norconsult – Wessberg A/S med hovedsæde i Herlev ved København skal have ny topchef.

Det bliver 42-årige Thomas Bolding Rasmussen, der tager over efter selskabets mangeårige adm. direktør Stig Wessberg, som fortsætter i selskabet, hvor han nu vil koncentrere sig om udviklingsopgaver.

Thomas Bolding Rasmussen er uddannet cand. oecon. og kommer senest fra en stilling som divisionsdirektør i og leder af Sweco Danmark A/S’ (Grontmij A/S) division for byggeri, der varetager planlægning, rådgivning, projektering, byggeledelse og driftsopfølgning. Han tiltræder 1. marts 2016.

En moderne leder

Thomas Bolding Rasmussen bringer en relevant erhvervserfaring med sig primært fra Bombardier-koncernen, hvor han var fra 2003-2013 og blandt andet har varetaget opgaver inden for ledelse, salg og udvikling. I perioden 2008-13 var han adm. direktør for Bombardier Transportation A/S.

”Thomas Bolding Rasmussen kommer med en solid erfaring som daglig leder af videnstunge virksomheder på B-2-B-markedet og har gennem sin hidtidige karriere demonstreret evner til at fokusere og revitalisere i øvrigt veldrevne virksomheder. Vi har lært Thomas at kende som en åben, moderne leder med gode kommunikationsevner. Dem ser vi frem til, at han bringer dem i spil, da vi ønsker fortsat vækst og stærk fokus på tilfredse kunder”, siger bestyrelsesformand Per Kristian Jacobsen.

Spændende mulighed

”Der er tale om en spændende mulighed i en af branchens mest spændende rådgivningsvirksomheder. Jeg ser frem til - sammen med kunder, samarbejdspartnere og virksomhedens dygtige medarbejdere - at fastholde og styrke virksomhedens positive udvikling”, siger Thomas Bolding Rasmussen i en pressemeddelelse om sit jobskifte.

Fremtidssikret

Med ansættelsen fratræder selskabets nuværende adm. direktør gennem mere end 23 år, Stig Wessberg.

Dermed færdiggøres generationsskiftet i Wessberg A/S, der blev påbegyndt i 2013, efter Norconsults overtagelse af aktiekapitalen og etablering af Norconsult - Wessberg A/S.

”Stig Wessberg videregiver en veltrimmet og fremtidssikret rådgivningsvirksomhed, der gennem de seneste år har opnået solide resultater og en positiv udvikling i kundeporteføljen. Han har længe ønsket at kunne trække sig tilbage fra den daglige ledelse for at kunne koncentrere sig om andre opgaver. Det kan han gøre med god samvittighed og i forventning om, at virksomheden er fremtidssikret ledelsesmæssigt”, siger Per Kristian Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281