23948sdkhjf

JJW Arkitekter ansætter ny tegnestuechef

Ansættelsen af Nina Kovsted som ny tegnechef og daglig leder er seneste del af en planlagt organisationsændring
Til årsskiftet 2016 tiltræder Nina Kovsted stillingen som tegnestuechef og daglig leder hos JJW Arkitekter.

Dermed får hun det overordnede ansvar for den administrative ledelse af tegnestuen, der beskæftiger over 80 medarbejdere, organiseret i By & Bolig, Læring & Kultur samt Erhverv & Sundhed.

Ansættelsen af Nina Kovsted er seneste del af en planlagt organisationsændring, som JJW Arkitekter har gennemført de seneste år for at fremtidssikre virksomheden.

Anders Holst Jensen, der er en af tegnestuens tre grundlæggere, fratræder sin stilling som adm. direktør for at fokusere sin indsats på strategi og forretningsudvikling. Nina Kovsted overtager hans ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Fremsynet grøn strategi

Nina Kovsted er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002. Hun kommer fra en stilling som Ejendomschef i Hvidovre Kommune. Inden da var hun i en årrække projektleder i Freja Ejendomme og har arbejdet på rådgiversiden hos Holgaard Arkitekter og i AI Gruppen. Derudover er hun efteruddannet i ledelse og certificeret DGNB-konsulent.

”JJW Arkitekter er en snart 30-årig, veldrevet tegnestue, og jeg sætter mig i chefstolen med både stolthed og ydmyghed”, siger Nina Kovsted.

Hun fremhæver JJW’s strategi for bæredygtighed, som både ambitiøs og fremsynet; et arbejde hun glæder sig til at understøtte og deltage i.

”Det er min grundholdning, at trivsel på en arbejdsplads giver gode resultater og at gode resultater giver trivsel. Jeg ser derfor tegnestuens arbejde med de tre bundlinjer - faglig kvalitet, arbejdsglæde og økonomisk konsolidering - som et oplagt og solidt udgangspunkt for at udvikle virksomheden.

Jobbet kræver en arkitekt

Katja Viltoft, partner og leder af Erhverv og Sundhed hos JJW, ser frem til samarbejdet:

”Nina har bred erfaring, både fra rådgiversiden og det offentlige, hvor hun har arbejdet strategisk med ledelses- og udviklingsopgaver. I rekrutteringsprocessen er vi gået efter en arkitekt som vores nye tegnestuechef, da branchen kræver en kombination af forståelse for arkitektur og evnen til at navigere i økonomiske og administrative rammer”, siger Katja Viltoft.

Hun fremhæver desuden at den nye tegnestuechef er certificeret DGNB-konsulent:

”Det passer godt ind i forhold til vores DNA, da bæredygtighed er et af vores fokus- og udviklingsområder”, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.277