23948sdkhjf

København gør klar til kæmpe renovering af skole

Bellahøj Skole skal kapacitetsudvides og helhedsrenoveres for anslået op mod 130 mio. kroner
En hovedentreprise er ude på Bellahøj Skole i København , som er opført i 1936 og nu skal helhedsrenoveres.

”Skolen er forholdsvis slidt og trænger til en overhaling på de fleste overflader”, siger Troels Bloksgaard fra Kant Arkitekter, der er udpeget som totalrådgiver på sagen.

Helhedsrenoveringen omfatter i alt cirka 7.400 kvm og indeholder byggearbejder inden for indsatsområderne indvendig og udvendig genopretning, modernisering, energirenovering, klimatilpasning, indeklima, tilgængelighed og tiltag i forbindelse med folkeskolereformen.

Desuden dækker hovedentreprisen nybyggeri på samlet cirka 2.500 kvm, der dækker over basislokaler, fællesrum og en idrætssal foruden ombygningsarbejder i den eksisterende bygningsmasse.

Skole er i drift undervejs

Arbejderne anslås at løbe op i mellem 100 og 130 mio. kroner og forventes opdelt i etaper samt afviklet på omkring to år med slutaflevering i midten af 2019, lyder det i prækvalifikationsmaterialet.

Her fremgår det desuden, at deadline for anmodning om deltagelse er den 26. februar 2016 kl. 12, at fem aktører ventes prækvalificeret, og at dokumenteret kompetence og erfaring vægtes i udvælgelsen.

Tildelingskriteriet er det økonomisk mest fordelagtige bud.

Skolen er i drift under arbejderne, hvilket stiller krav til kommunikation samt indretning af byggeplads, påpeger Troels Bloksgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219