23948sdkhjf

Folkeskole i forandring: Rejsegilde på Bellahøj

Bellahøj Skole gennemgår i disse år en omfattende renovering, der skal ruste den gamle skole fra 1937 til rumme et stigende elevtal og samtidig leve op til moderne standarder for trivsel, pædagogik og læring.

Torsdag den 13. september var der rejsegilde på den nye udskolingsbygning, som skal rumme både auditorium og idrætshal.

Råhuset er opført, så man kan få et indtryk af, hvad den nye bygning kommer til at tilbyde skolens ældste elever, når den står færdig om et års tid.

Byggeriet udføres af NCC i samarbejde med Kant Arkitekter. I løbet af formiddagen fik alle klassetrin en rundvisning på byggepladsen. Der var indrettet særlige ruter, så det kunne ske uden det sikkerhedsudstyr, der ellers er obligatorisk på en byggeplads.

- Skolens motto er ’Bedst Sammen’, og det passer godt på projektet her. Det er dejligt, at I også åbner dørene for vores børn, sagde skoleleder Lise Velin.

Der er stadig over to år tilbage af byggearbejdet på skolen, så lærere, børn og forældre må væbne sig med tålmodighed. Men når renoveringen er færdig, vil de til gengæld kunne glæde sig over nye, moderne faciliteter og et spændende udemiljø med boldbane og 100 meterbane som del af den nyindrettede skolegård.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219