23948sdkhjf

Aarhus-forstad får egen multihal

Mårslet vil integrere hal og skole med kommende multihal. Totalentreprenøren er netop fundet
Aarhus-forstaden Mårslets godt 4.800 indbyggere kan til efteråret næste år tage en helt ny multihal i brug. Et team med Dansk Halbyggeri A/S som totalentreprenør i samarbejde med GPP Arkitekter A/S og ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S har vundet totalentreprisekonkurrencen om at opføre den nye hal i konkurrence med tre andre prækvalificerede team.

Det er ønsket om en bedre integration af hal og skole, der har sat gang i byggeplanerne i Mårslet. Multihallen bliver opført med fokus på sammenhæng, fleksibilitet, tekniske løsninger og materialer i høj kvalitet, som er vedligeholdelsesvenlige.

Dansk Halbyggeri A/S har i samarbejde med projektets aktører til mål at levere det færdige byggeri i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid.

I alt 15 entreprenører havde ansøgt om at blive prækvalificeret, hvoraf fire kom i betragtning til at opføre den nye multihal til godt 17 mio. kroner.

Vinderteamet kunne på alle punkter leve op til bedømmelsesudvalgets kriterier for både pris og kvaliteten af de byggetekniske, arkitektoniske og funktionelle løsninger i byggeriet.

Hallen forventes at stå klar til efteråret 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109