23948sdkhjf

JFP mærker optimismen

JFP har mange boligprojekter i hovedstaden i ordrebogen
Med 1900 boliger i ordrebogen nyder entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen (JFP) godt af optimismen i boligbyggeriet. Især på Sjælland har totalentreprenørvirksomheden vundet flere store boligbyggerier.

Særligt i Københavnsområdet har JFP vundet en række større byggerier, blandt andet Terrassehaven beliggende i IrmaByen, Grønttorvet, Eksercerpladsen og Valby Maskinfabrik, hvor første etape allerede er afleveret.

Dermed er JFP blevet en væsentlig spiller på det danske marked for boligbyggeri.

”Det er en position, som vi er gået benhårdt efter med en række mindre boligbyggerier og renoveringsopgaver gennem finanskrisen, hvor vi har hentet erfaring og knowhow. Både i forhold til hvordan vi bedst løser opgaven, og i forhold til at være skarpe på prisen”, siger adm. direktør Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Mere er på vej

Som et eksempel på et vellykket boligprojekt nævner Jesper Friis Kühlwein Poulsen Valby Maskinfabrik P1, som JFP har opført for De Forenede Ejendomsselskaber. Byggeriet ligger på F. L. Smidts gamle fabriksarealer i Valby, hvor den gamle støberihal lå.

Senest har JFP indgået aftale med Calum om et boligbyggeri på Grønttorvet i Valby, med De Forenede Ejendomsselskaber om ungdoms- og studielejligheder i Nimbusparken på Frederiksberg, med Calum om lejligheder på Eksercerpladsen ved DR Byen samt med ELF Development A/S om boliger i IrmaByen.

”Og endnu mere er på vej - både i Jylland og på Sjælland. Vi mærker bestemt, at boligbyggeriet for alvor buldrer fremad igen, og sammen med vores mange opgaver inden for blandt andet sygehuse og plejeboliger, ser vi en både travl og spændende tid i møde”, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Læs også: " Pensionskasser og developere får boligbyggeriet til at boome ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109