23948sdkhjf

Københavnsk tegnestue åbner kontor i Aarhus

Øget efterspørgsel i det jyske får nu SLA til at åbne kontor i smilets by. Det nye kontor fejres med en åbningsreception i dag
Den københavnske byudviklings- og landskabstegnestue SLA oplever vækst og øget efterspørgsel i det jyske og åbner derfor nu kontor på Mejlgade i Aarhus.

”Grunden til, at SLA nu åbner kontor i Aarhus, er en markant øget efterspørgsel i det jyske efter lige præcis det, vi kan: Det at tænke naturen, det æstetiske og det stedsspecifikke med, når vi udvikler vores byer, vores boliger og vores arbejdspladser. Samtidig har vi en række store opgaver og konkurrencer i Jylland, der er blevet vundet i de seneste år. Det største af disse er 100 mio. kroners projektet om fornyelsen og redesignet af Gellerup Bypark – en konkurrence vi vandt i 2014, og som nu er under udførelse”, forklarer partner og adm. direktør i SLA, Mette Skjold.

Tegnestuen, der gør sig i opgaver i Skandinavien, Europa, Mellemøsten og Asien, har ud over København og nu Aarhus også kontor i Oslo - og flere er på vej internationalt.

”Vi har ikke konkrete nye internationale kontorer på vej, men vi er i gang med at undersøge en række muligheder”, siger Mette Skjold og påpeger, at det er vigtigt at være til stede lokalt, når man går efter opgaver.

Kontoret i Aarhus giver for eksempel mulighed for at være endnu tættere på de jyske kunder og udvikle endnu stærkere løsninger med lokale samarbejdspartnere der.

Desuden kan der være stor forskel på bynaturopgaver i Aarhus og København. For selvom SLA’s tilgang altid er den samme med naturen og dens processer i centrum, så er forståelsen af og nærheden til det stedsspecifikke, det lokalkulturelle og det kontekstbestemt altid afgørende, når man møder en opgave, forklarer hun og oplyser, at der på Aarhus-kontoret i øjeblikket sidder seks medarbejdere.

”Men målet er selvfølgelig, at vi skal blive mange flere. SLA Aarhus skal på sigt være en selvkørende enhed”, siger hun.

SLA
SLA er en af Skandinaviens største byudviklings- og landskabstegnestuer med i alt 55 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Oslo og Aarhus
Chef for SLA Aarhus bliver Anne Vium Skaarup
Det nye kontor fejres med en åbningsreception i dag kl. 15-18 i lokalerne i Mejlgade 51A, 3. sal, 8000 Aarhus
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346