23948sdkhjf

El-virksomhed mere end fordobler overskud

Det nyeste regnskab fra Frandsen El A/S i Glostrup er positiv læsning for ledelsen, påpeger personale- og regnskabschef
Det går væsentligt frem for Frandsen El A/S i Glostrup, der i sit seneste regnskab præsterer et årsresultat på 7,2 mio. kroner mod lige knap 3,5 mio. kroner sidste år.

I ledelsesberetningen fremgår det, at man anser resultatet for ”meget tilfredsstillende”.

”Vi er enormt stolte over det. Vi har meget dygtige og dedikerede medarbejdere, som har knoklet, og så er det selvfølgelig fedt at se frugterne af det arbejde. Vi har haft som mål at nå hertil længe, så det er også fedt at se frugterne af den strategi, som vi har sat i søen for tre år siden”, siger Henrik Ramlov Hansen, personale- og regnskabschef i Frandsen El til Licitationen - Byggeriets Dagblad og påpeger, at noget af det, virksomheden har gjort er at ansætte flere i administrationen. Alle ledende medarbejdere har fået backup, lyder det.

”Ved at flytte nogle opgaver er det gjort muligt at udvikle virksomheden mere, fordi fokus dermed lettere holdes på kerneopgaverne”, forklarer han og oplyser, at Frandsen El også er stolte over at være blandt de 40 københavnske virksomheder, der blev inviteret med til vækstkonkurrencen Entrepreneur of the Year Copenhagen.

”Via vores måde at agere på og vores set-up har vi vist os attraktive over for de store spillere, og det har selvfølgelig også betydning. Det er som ringe i vandet. Det er nemmere at agere, når man først er inde i varmen, men det betyder ikke, at vi bare kan læne os tilbage. Vi skal fortsat knokle”, fremhæver han og fortæller, at de blandt andet er med på en af Danmarks største renoveringsopgaver.

Det gælder i Stadionkvarteret i Glostrup, hvor dele af de 1.235 boliger blandt andet skal have bedre tilgængelighed eller slås sammen. En opgave, det for fem år siden ville være utænkeligt, at Frandsen El kunne være med på, påpeges det.

Forventning er forsat vækst

Henrik Ramlov Hansen understreger, at volumen er noget alle kan få, og at fokus i Glostrup-virksomheden er på en kontrolleret vækst, hvor bundlinjen følger med.

Som virksomhed står Frandsen El på tre ben, hvor fokus er ligeligt fordelt. Det gælder en serviceafdeling, en entrepriseafdeling og en svagstrømsafdeling.

”Vi vil ikke tage noget ud. Vi fortsætter ud af det spor, vi er på nu. Det kan godt være, at vi på et tidspunkt tager CTS ind, men lige nu er fokus på kerneforretningen og udvikling af det”, siger han og understreger, at de ser positivt på markedet og fremtiden.

”Forventningen er fortsat vækst. Som det ser ud nu, er vi vækstet med cirka 70 procent de første to måneder (september og oktober red.) sammenlignet med sidste år”, siger han og fortsætter:

”For os er det fortsat fuld fart fremad. Vi er meget fortrøstningsfulde og mangler hverken noget at byde på eller at lave. Men det gælder om ikke at hvile på laurbærrene, der skal fortsat være gang i gryderne. Ingenting kommer af sig selv”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297