23948sdkhjf

Inwido Denmark ansætter ny adm. direktør

Europas største dør- og vinduesleverandør henter ny adm. direktør til sine danske selskaber i Arla
Tidligere på året blev vindues- og dørproducenten Inwido Denmarks adm. direktør Mads Storgaard Mehlsen udpeget som senior vice president for Inwido-koncernens europæiske aktiviteter. Nu har Inwido-koncernen, som er Europas største leverandør af vinduer og døre, fundet den nye adm. direktør for sine danske aktiviteter hos Arla Foods.

Asger Drewes Jørgensen bliver ny adm. direktør direktør for Inwido Denmark fra januar næste år, og han kommer fra en stilling som adm. direktør i Arla Foods i USA.

"Det er med stor glæde, at vi byder Asger Drewes Jørgensen velkommen som ny adm. direktør i Inwido Denmark. Asger er en erfaren, international leder med en imponerende track record, og jeg er sikker på, at vi i Asger har fundet den rette leder til at stå ved roret på det danske marked siger Håkan Jeppsson, der er president og adm. direktør for Inwido-koncernen i en pressemeddelelse.

Positiv udvikling

Asger Drewes Jørgensen tiltræder som ny adm. direktør den 18. januar 2016 og indtræder på samme tid også i Inwido-koncernens ledelse.

”Inwido Denmark har haft en meget positiv udvikling de seneste år. Strategien er at vokse og styrke vores position yderligere i Danmark i de kommende år, og med sine analytiske evner og driftserfaringer fra særdeles forbruger- og konkurrencedrevne markeder kommer Asger til at yde et markant bidrag til denne udvikling", konkluderer Håkan Jeppsson.

Inwido Denmark har hovedsæde i Aalborg og har 800 ansatte over hele landet. Koncernen omfatter de store danske vinduesproducenter KPK Døre & Vinduer, Outline Vinduer, Pro Tec Vinduer, Frovin Vinduer og Døre og designvirksomheden Art Andersen Cph, og al produktion af vinduer og døre foregår i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125