23948sdkhjf

Arkitektgruppen indgår joint venture til over en milliard kroner

Projektudviklingsselskabet vil sammen med ejendomsinvestor udvikle boliger for 1,4 mia. kroner i København
Projektudvikingsselskabet Arkitektgruppen i Odense og ejendomsinvesteringsselskabet NREP og indgår nu et joint venture-samarbejde om, i første omgang udvikling af to boligbyggerier i København, med en samlet projektværdi på godt 1,4 mia. kroner

Det ene er et 11.800 kvm stort boligbyggeri på Teglholmen i København. Projektet ”Teglhusene” til 460 mio. kroner er tegnet af Aarstiderne Arkitekter og omfatter 105 boliger, mens det andet projekt til 940 mio. kroner og på 28.000 kvm bliver et boligbyggeri på en grund købt af C.W. Obel Ejendomme beliggende på Amager.

Hvor byggeriet på Teglholmen går i gang, når der er solgt et vist antal boliger, afventer sidstnævnte endnu en godkendelse hos Københavns Kommune. Lokalplanen forventes at ligge klar i efteråret 2016.

”Samarbejdet med NREP er for os en ny måde at indgå en fælles udvikling på. Det har været vigtigt for os at finde en partner, hvor vi udnytter de styrker den enkelte har, og det er vort håb, at projekterne vil blive de første projekter i en længere række af spændende byggerier, udviklet og opført af parterne i fællesskab”, siger Arkitektgruppens direktør, Robin Feddern, i en pressemeddelelse.

Fælles udvikling

Parterne har til samarbejdet oprettet et fælles holdingselskab, som fremover skal danne rammen om de to koncerners fælles udvikling af udvalgte byggeprojekter.

”Arkitektgruppen har mange års erfaring med at udvikle og opføre nøglefærdige byggerier, og samarbejdet passer godt med vores strategiske fokus på boligudvikling, som vi ser som et område, hvor der med de rigtige kompetencer, kan sikres et attraktivt risikojusteret afkast”, siger partner Rune Højby Kock fra NREP i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141