23948sdkhjf

Danske arkitekter er videre i stor konkurrence i Kina

Schmidt Hammer Lassen og Gottlieb Paludan Architects vinder konkurrencen om verdens største forbrændingsanlæg anlægget i den kinesiske by Shenzhen
De danske arkitektvirksomheder Schmidt Hammer Lassen og Gottlieb Paludan Architects går videre i konkurrence om at designe verdens største forbrændingsanlæg i den kinesiske by Shenzhen.

Shenzhen Øst forbrændingsanlægget skal ligge i udkanten af Shenzhen. Det vil forbrænde 5.000 tons affald om dagen og generere 550 millioner kWh om året.

Med en befolkning på 20 mio. producerer Shenzhen 15.000 tons affald om dagen, et tal der er stigende med godt syv procent om året.

Det 267.000 kvm store projekt ligger i smukke naturlige omgivelser, som bliver en del af byområdet Shenzhen.

Shenzhen Kommune og bygherren, Shenzhen Energy Group, forventer en stærk arkitektonisk vision for projektet, der skal give byen og de lokale beboere et indbydende, offentligt kompleks og en platform for offentlig uddannelse.

Schmidt Hammer Lassen har været aktiv i Asien i næsten et årti. Arkitektvirksomheden har opbygget et ry for at bringe en stærk skandinavisk design tilgang til store komplekse, offentlige projekter i Kina.

Gottlieb Paludan Arkitekter har fået international anerkendelse for deres evne til at fusionere deres dybe tekniske viden med et stærkt arkitektonisk design.

De er eksperter i at designe tekniske faciliteter, især i en bymæssig sammenhæng, og har for nylig vundet projektet om det nye BIO4 kraftværk i København.

Ved at kombinere vores fælles erfaringer fra både Danmark og Asien, vil Schmidt Hammer Lassen og Gottlieb Paludan tilbyde Shenzhen Energy Group et design, der tager det bedste af det, vi kender fra publikums-orienterede, offentlige design og udvikle det til at opfylde Shenzhens voksende udfordringer med urbanisering.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328