23948sdkhjf

Aalborg-firma får eksponering i bedste sendetid

2E Bolig leverer råhusene til den nye sæson af ”Nybyggerne” på TV2.
I efteråret 2013 – i debutsæsonen sendt fra Vonsild ved Kolding – blev Nybyggerne et af de mest populære programmer på TV2 med 850.000 seere til finalen.

I løbet af de næste uger og måneder bliver scenen – eller rettere de fire scener – igen sat, når optagelserne til en ny sæson skal i kassen.

Denne gang optages Nybyggerne i Farum, hvor 2E Bolig stiller fire huse til rådighed på den såkaldte på Kasernegrund. Ejendomsudvikleren fra Aalborg har en filial i Virum, og direktør Jesper Skovsgaard ser Nybyggerne som en god mulighed for at øge kendskabet til 2E Bolig i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

- TV-eksponering vil forhåbentlig være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept, siger han.

Jesper Skovsgaard og 2E Bolig står indtil videre bag fire ret forskellige boligbyggerier i området omkring den tidligere Farum Kaserne. Senest har firmaet overtaget Kim Utzon-projektet ”Golfhusene”, som nu opføres under navnet ”Bel Air CPH”.

Udover at stille alle fire huse til rådighed i optageperioden vil 2E Bolig stå for at yde byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs.

Skal sælge kasernegrund
Jesper Skovsgaard er ikke den eneste, der glæder sig over, at Nybyggerne optages på Kasernegrunden i Farum. Det gælder i højeste grad også for Ole Bondo Christensen, der er borgmester i Furesø Kommune.

- De senere år er der kommet rigtig godt gang i boligbyggeriet på kaserneområdet. Med TV-udsendelsen, Nybyggerne, bliver det tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på, siger Ole Bondo Christensen.

- I de forskellige boligudstykninger på kaserneområdet er der plads til flere beboere og byggefirmaer, der måske inspireres af Nybyggerne, tilføjer han.

Dyster om hus til tre millioner
I Nybyggerne skal fire par indrette hvert sit hus i løbet af ti programmer. Tv-seerne vil i sidste ende kåre det mest kreative par, der som præmie får lov at beholde huset til en værdi af tre millioner kroner.

Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen, og hos Metronome, der producerer programmerne, var udgangspunktet derfor at lade et boligområde i Storkøbenhavn være scene for serien:

- Kasernegrunden i Farum er et både søgt og attraktivt nybyggerområde i disse år. Samtidig passede 2E Bolig Companys huse perfekt i programmets præmis – med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder til at individualisere deres hus, siger programchef Steffen Bjergved.

Udsendelsesrækken over ti uger sendes i det nye år – sandsynligvis i første halvdel, oplyser TV2. Produktionsselskabet har i øvrigt fået Puk Elgaard til at påtage sig værtsrollen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14