23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

JELLERØD: Fredensborg Byråd har vedtaget Tillæg 6 til Spildevandsplan 2011 - Skybrudssikring af Jellerød.

Med vedtagelsen hæves serviceniveauet i et område i Jellerød, så Forsyningen kan medvirke til at skybrudssikre et område bag diget til en 100 års regn.

Detailprojekteringen kan sættes i gang nu, og aftalerne med de involverede beboere kan komme på plads. Dermed forventer kommunen at være klar til at udføre arbejdet i foråret 2016.

REGION SJÆLLAND

VORDINGBORG: Teknik- og Miljøudvalget i Vordingborg Kommune har godkendt en ansøgning om nedrivning af Balle Strandvej 38, Mern. Udvalget, der har beslutningskompetencen, har også besluttet, at ny helårsbeboelse skal indpasses i kulturmiljøet i forhold til placering, størrelse, taghældning, materialer og udtryk.

Bygningen er opført i 1777 og er i sin grundform og placering en af de ældste bygninger i kommunen.

REGION SYDDANMARK

NYBORG: Nyborg Kommune har problemer med skyllerender på Regissevej. Der opstår store dybe skyllerender flere steder langs Regissevej, når det regner, og grus og sten skylles derved ud på vejen til fare for færdslen. Problemet har stået på i mange år og bliver større og større blandt andet på grund af større vandmængder.

Problemet kan løses ved, at der etableres brosten på kant langs de pågældende strækninger af vejen cirka 1.000 meter samt etableres brønde og dræn, hvorved vandet ledes væk, og de farlige skyllerender undgås. Denne løsning vil koste cirka 500.000 kroner, og arbejdet kan eventuelt udføres over flere omgange.

Forvaltningen anbefaler, at en første etape gennemføres i år, og at det finansieres ved at fremrykke 200.000 kroner fra asfaltkontoen i 2016.

Der er endnu ikke truffet nogen politisk beslutning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219