23948sdkhjf

Boligprojekt åbner Køge mod vandet

Arkitektgruppen er klar til at opføre boligprojektet Strandengen, der bliver det første i det nye bykvarter Søndre Havn i Køge. De 44 lejligheder indgår i byens mange nye udviklingsprojekter, der blandt andet forvandler den gamle erhvervshavn
Nu starter udviklingen af det nye bykvarter Søndre Havn i Køge, konkret med 44 lejligheder i boligprojektet Strandengen. Første spadestik forventes at blive taget til foråret.

”Salget af lejlighederne er gået over al forventning. Vi har nu solgt 33 lejligheder, samt flere reserverede og er derfor klar til at bygge lige så snart Køge Kyst er færdig med områdets byggemodning”, siger udviklingsdirektør Tony Christrup fra Arkitektgruppen.

Alle med udsigt

Strandengen blev udbudt til salg i slutningen af juni måned og er det første boligprojekt i Køge Kysts byudvikling på Søndre Havn.

De 44 nye lejligheder, der ventes at stå færdige april 2017, har alle udsigt over Køge Bugt og er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten.

”Køge udvikler sig med stormskridt i disse år og er ved at blive hele Sjællands regionale kraftcenter. Udviklingen af Søndre Havn trækker os endnu et skridt i den rigtige retning. Nu kan vi tilbyde endnu flere attraktive boliger med direkte adgang til både strand og en bymidte fyldt med indkøbsmuligheder og oplevelser”, siger borgmester Flemming Christensen, (C), fra Køge Kommune.

Projektet er udviklet med hensyntagen til det maritime miljø og naturskønne område og holdes i mørke og naturlige farver med et gyldent islæt fra de iøjnefaldende ”guldaltaner”. Strandengen på Søndre Havn bliver rammen om boliger tæt på både erhverv og rekreative områder.

Et nyt område

Køge er et helt nyt område for Arkitektgruppen, som har hovedsæde i Odense, men primært udvikler boliger i København.

”Den markante udvikling, som Køge gennem de seneste år har gennemgået med nye store infrastruktur- og udviklingsprojekter, er utrolig spændende, og det er derfor attraktivt for os at være med til at investere i form af nye boligprojekter”, siger Tony Christrup i en pressemeddelelse.

Flere udviklingsprojekter

Blandt de store udviklingsprojekter i Køge er blandt andet det kommende universitetssygehus, udbygningen af erhvervshavnen og udviklingen af det nye bykvarter Søndre Havn.

”Vi er glade for interessen for vores projekt, men vi sætter også pris på den gode dialog og det tætte samarbejde, vi har med kommunen og Køge Kyst”, siger Tony Christrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.994