23948sdkhjf

Direktør: Målet er at være størst

For at sikre førerposition inden for virksomhedens specialer satser Balslev Rådgivende Ingeniører A/S blandt andet på tværfaglig projektledelse
Balslev Rådgivende Ingeniører vil være et mulehår foran deres konkurrenter på det elektrotekniske område.

Derfor vægter virksomheden blandt andet tværfaglig projektledelse og har i de senere år kørt et internt projektlederkursus, for at blive bedre på det punkt.

Cirka 50 medarbejdere har indtil nu været igennem et internt modulsammensat forløb, og flere vil følge.

”Det er vigtigt i en lille forretning som vores, at der ikke er nogen, der går i gang med at løse opgaver uden at have forhørt sig, om der er nogen, der kan være med inde over og give et godt råd og eventuelt kigge på, om tingene forløber på en passenede og fornuftig måde”, siger Henrik Rosenberg og fortsætter:

”Der er ingen i denne forretning, der skal være bange for at spørge hinanden om noget som helst. Der er heller ikke nogen, der skal sidde på viden”.

Han peger desuden på, at virksomheden ser positivt på markedet.

”Der er masser af muligheder. Der er endnu ikke kommet en eksplosion i efterspørgslen, som man har haft efter de tidligere konventionelle økonomiske kriser. Industrien er for eksempel ikke startet op med at efterspørge kæmpe, nye produktionsanlæg. Det er ikke der, vi er. Men vi er i det område, hvor der i alle hjørner og kanter er efterspørgsel efter teknologiske løsninger”, siger han.

Læs også: " Balslev dropper store sygehusbyggerier ".

Læs også: " Ingeniører vægter det sociale ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094