23948sdkhjf

Virksomhedsleder: Boligjobordningen skaber stabilitet

Med Boligjobordningen er ordreniveauet stabilt, og som virksomhedsleder slipper man derfor for hele tiden at skulle mande op og ned, mener leder af AJ Byggeservice
Såfremt politikerne på Christiansborg vælger at følge tænketanken Krakas anbefalinger om at gøre Boligjobordningen permanent og droppe loftet over fradraget er der fuld opbakning fra Jens Arne Pedersen, leder af AJ Byggeservice A/S i Horsens.

For hans tømrer- og snedkervirksomhed vil et permanent fradrag skabe mere stabilitet i virksomheden, så han slipper for hele tiden af skulle mande op og ned.

”En permanent ordning ville give nogle meget mere rolige arbejdsdage for os, fordi vi kunne regne med at stabilt ordreniveau. Det ville også give medarbejderne mere tryghed, fordi der hele tiden ville være noget at lave”, siger han.

Støtter op

Jens Arne Pedersen håber derfor, at Boligjobordningen ikke forsvinder igen efter 2017, som den foreløbig er forlænget til.

”Det er yderst vigtigt at ordningen er konstant, for kunderne er meget opmærksomme på, hvornår den er der og hvad der kan trækkes fra. Derfor vil vi gerne støtte op om, at fradraget bliver udvidet. Det vil skabe flere arbejdspladser og mere stabilitet i branchen”, siger han.

Læs også: " Tænketank: Gør Boligjobordningen permanent og slip fradraget fri ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125