23948sdkhjf

Topchefen sidder blandt sine medarbejdere

Det er en del af kulturen i Atkins Danmark, at medarbejderne altid kan komme fordi og få en snak med direktøren
De kunder, samarbejdspartnere og andre, der i årenes løb har besøgt Atkins Danmarks hovedkontor i Ørestaden i København, har næppe kunnet undgå at bemærke, at virksomhedens danske topchef ikke sidder i et stort enekontor bag lukkede døre.

Eva Rindom har sin faste plads i hjørnet af det store åbne kontorlandskab. Den administrerende direktør kunne slet ikke forestille sig, at have eget kontor, griner hun.

”At jeg sidder blandt medarbejderne har altid været vores kultur. Det er slet ikke en tanke, jeg har, at jeg skal sidde på mit eget lukkede kontor. Jeg er glad for, at alle kan komme forbi og snakke – jeg behøver ikke sige, at min dør altid er åben, for der er ingen dør. Det er sådan en leder, jeg er”, siger hun.

Så god som medarbejderne

Direkte adspurgt, hvad det er, der driver hende i hendes arbejde, svarer Eva Rindom:

”Det er mange forskellige ting. Jeg er en leder, der godt kan lide at komme på arbejde og se, at medarbejderne trives. Der er ingen tvivl om, at jeg også godt kan lide at vinde en opgave. Jeg kan lide, når vi har leveret et succesfuldt projekt til en kunde. Det er vel det, der er roden i at drive en virksomhed, og det driver også mig. Vi er en vidensvirksomhed, og vi er kun så gode som vores medarbejdere. Så hos os gælder det om, at medarbejderne synes, det er spændende at være hos Atkins og spændende at være med til at lave de projekter, vi har. Og så skal der gerne komme nogle resultater ud af det.”

Eva Rindom modtog i år Ingeniørforeningen IDA’s årlige Agnes og Betzy-pris for at have gjort en særlig indsats for at fremme ligestilling og synliggøre kvinder i ingeniørfaget.

Prisen er opkaldt efter Danmarks to første kvindelige ingeniører og har siden indstiftelsen i 1997 sat fokus på talentfulde og engagerede ingeniører samt ligestilling i det naturtekniske felt.

Læs mere om Atkins: " Rådgiver vil vinde flere infrastrukturopgaver ".

Læs mere om Atkins: " Atkins har øjnene på norske jernbaner ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172