23948sdkhjf

Greve-entreprenør er på vej mod rekordår

LM Byg A/S fastholder de seneste års momentum
Med en omsætning på vej mod en kvart milliard og opgaver for en god del mere på ordreblokken i årets første seks måneder, fortsætter entreprenørvirksomheden LM Byg A/S fra Greve de seneste års høje momentum og er på vej mod et sine bedste regnskaber i virksomhedens 28-årige historie.

”Vi har en god hitrate på opgaverne og fastholder de seneste års høje momentum med en solid og kontrolleret, organisk vækst”, siger adm. direktør og ejer af LM Byg A/S Carsten Mindegaard.

LM Byg har samtidig mere end en halv milliard kroner i ordrebogen og er i år prækvalificeret til opgaver for over en milliard kroner, og Carsten Mindegaard forventer, at LM Byg lander et samlet overskud for hele 2015 på 25 mio. kroner.

Entreprenøren har fra 2015 ændret regnskabsperiode, så den følger kalenderåret, men i seneste hele regnskabsår 2013/2014 endte bundlinjen på 1,25 mio. kroner før skat. I otte måneders-perioden fra maj til december 2014 steg bundlinjen 12 mio. kroner før skat.

150 ansatte

Virksomheden, der beskæftiger 150 højt specialiserede medarbejdere med spidskompetencer inden for hovedentrepriser, beton og råhus samt anlæg, har henover sommeren – foruden opstart på byggeriet af Bostedet Lundebo i Dianalund - blandt andet afleveret nyt parkeringshus-ikon ved Rigshospitalet, ligesom virksomheden netop nu på vej til at afslutte den store råhusentreprise på det nye superfængsel på Falster.

Derudover gør LM Byg A/S i disse uger klar til at tage hul på arbejdet med råhusentreprisen på nyt stort Novo-byggeri samt byggeriet af 430 nye boliger i Øresund Strandpark, der er udviklet og opføres af Skanska A/S med Sjælsø Gruppen A/S som byggestyrer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142