23948sdkhjf

HPH Totalbyg bortinvesterer nyt rekordoverskud

Nu ser Randers-virksomheden frem til at udvide medarbejderstaben med op mod 20 procent.
Trods en stigende omsætning i regnskabsåret 2014/15 lykkedes det ikke for HPH Totalbyg at forbedre sidste års rekordhøje overskud på 10,3 mio. kr. før skat.

- I forhold til sidste år er vores omsætning steget med 10 procent. Nedgangen i indtjeningen skyldes hovedsagligt en enkeltstående investering i fremtiden og så de små udsving, der nu engang er i projekter, siger Jacob Westergreen, der er salgschef og indehaver af virksomheden fra Randers.

Investering øger konkurrenceevnen
Han henviser til, at HPH Totalbyg i det overståede regnskabsår har brugt 3 mio. kr. på at optimere og konceptudvikle virksomhedens løsninger til haller og industribygninger.

Investeringen skal ikke bare tjene sig selv ind, men også sikre fremtiden for virksomheden, der har speciale inden for halbyggeri, landbrugsbyggeri og erhvervsbyggeri.

- Det øger vores konkurrenceevne, og så havner vi i en position, hvor vi vinder flere sager. Om det så kan ses fuldt ud på bundlinjen næste år afhænger både af konjunkturer samt af mandskab. Vi kan ikke bare fordoble produktionen uden at have folk til det, siger Jacob Westergreen.

Vil nærme sig rekordoverskud
HPH Totalbyg beskæftiger i dag omkring 70 ansatte inden for alle grupper fra murere, tømrere og jord-/betonarbejdere til tegnere, projektledere og sælgere. Forventningen er, at staben udvides med yderligere tre kontorfolk samt op mod 10 mand ”i marken” op mod foråret.

De nyansatte får bedre plads, når HPH Totalbyg efter planen skifter adressen i Randers ud med Søften, som ligger knap 15 km. nordvest for Aarhus. Her bygger HPH Totalbyg nyt domicil, der kan rumme det dobbelte antal ansatte af de nuværende og som tages i brug til sommer.

Til den tid er virksomheden også klar til at aflægge et nyt regnskab, og står det til Jacob Westergreen, bliver det med forbedringer på bundlinjen.

- Vi har en forventning om, at resultatet på bundlinjen i år bliver bedre. Om det så bliver på niveau med vores rekordår, er for tidligt at sige.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125