23948sdkhjf

Orbicon overtager rådgiver

Hedeselskabet-ejede Orbicon har købt alle aktiviteter i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Markedet inden for energirigtigt byggeri er stærkt stigende. For at stå bedre rustet til opgaverne har det rådgivende ingeniørfirma Orbicon A/S med virkning fra i går overtaget alle aktiviteter og medarbejdere i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

De 40 medarbejdere fra Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma har ekspertiser inden for bygningsinstallationer og energi, og det Hedeselskabet-ejede Orbicon vil efter købet beskæftige cirka 600 medarbejdere.

”Vi har set et stigende fokus på energiforbrug, intelligente installationer og indeklima i alle de mange byggeprojekter, vi er involverede i. Det matcher fint vores miljø-, energi- og ressourcefokus, som gennem mange år har været et gennemgående træk inden for alt det, vi laver. Med det nye tilkøb vil vi kunne levere endnu bedre ydelser til gavn for de mange nuværende og kommende kunder, der bruger vores kompetencer, fordi de har erfaret, at der er en god balance mellem ønsket om en attraktiv byggepris og behovet for at skabe tidssvarende byggerier”, siger Jesper Nybo Andersen, der er adm. direktør i Orbicon, i en pressemeddelelse.

Mere renovering

Det er ikke kun nybyggeri, der satses på. Det er i lige så høj grad renoveringsprojekter i den eksisterende bygningsmasse, som står for langt størstedelen af energiforbruget.

”For at drive det endnu længere har vi valgt at blive en del af en større virksomhed med en bredere palette af fagligheder. Orbicons grønne profil og deres måde at møde kunder og omverden på, passer utroligt godt til os. Det var ikke let at sælge, men jeg er helt overbevist om, at vi har solgt til den rigtige partner, der giver vores medarbejdere og vores faglighed de bedste udfoldelsesmuligheder”, siger Henrik Larsen, der er direktør i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma.

Andet opkøb i år

Det nye opkøb er et led i Orbicons vækststrategi, som skal skabe rigtige løsninger på de stadig mere komplekse udfordringer med at skabe gode boliger og ideelle rammer for nutidens produktion og administration.

”Det er det andet opkøb, vi har foretaget i år, og vi har derudover ansat mange nye medarbejdere, så jeg føler, at vi er på rette vej”, siger Jesper Nybo Andersen.

Orbicon har 11 kontorer i Danmark, to i Grønland og tre i Sverige og omsætter for godt 455 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.136