23948sdkhjf

Brøndum skuffer med nyt årsregnskab

Omsætningen steg, men bundlinjen fulgte ikke med. Tværtimod.
Med en samlet omsætning er på 551 mio. kr. og et årsresultat på minus 7,7 mio. kr. efter skat er der skuffelse hos teknikentreprenøren Brøndum, som har offentliggjort sit årsregnskab for 2014/2015.

I forrige årsregnskab var omsætningen godt 400 mio. kroner og underskuddet på 3,5 mio. kroner, så bundlinjen er ikke fulgt med toplinjens stigning.
.
- Vi har haft vanskeligt ved at bevare og fastholde kontinuiteten i projektlederstaben og ledelsen i vores danske øst region, hvilket har betydet et øget pres på organisationen og vanskelige situationer med manglende ressourcer. Dette har i høj grad forværret situationen med nogle vanskelige projekter, som vi har måttet nedskrive med betydelige beløb, siger koncernens topchef, Asger Brøndum.

Ifølge en pressemeddelelse vil Brøndum især øge effektiviteten og produktiviteten for at styrke økonomien. Medarbejdernes kompetencer skal udvikles, og der skal være fokus på at vælge de rigtige opgaver.

For at sikre kapitalgrundlaget i Brøndum A/S har moderselskabet tilført kr. 18 mio. i koncerntilskud, og dermed er egenkapital og soliditet uforandret, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187