23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri vil indgå i flere konsortier

En ambitiøs vækststrategi og ønsket om at styrke sin konkurrenceevne har sat konsortier på dagsordenen hos Dansk Halbyggeri A/S i Galten
Byggevirksomheden Dansk Halbyggeri A/S fra Galten ved Silkeborg går nu på jagt efter nye samarbejdspartnere.

Virksomheden har lanceret en ny vækststrategi, hvor målsætningen er deltagelse i flere større bygge- og anlægsprojekter og gennem den vej skabe økonomisk, organisatorisk og ledelssmæssig vækst.

En af vejene bliver deltagelse i konsortiesamarbejder til opgaver i Jylland og på Fyn, og konsortiesamarbejdet skal samlet få virksomhederne til at stå stærkere både teknisk, fagligt og økonomisk på et mere og mere konkurrencepræget marked.

Ifølge Dansk Halbyggeris adm. direktør, Mogens Laustsen, har indsatsen omkring konsortiesamarbejde allerede vist sig at være en strategisk klog beslutning.

”Vi har fået mange flere muligheder for at byde på projekter med velkvalificerede teams der har de rette kompetencer. Vi tror på, at konsortiesamarbejder vinder frem på et konkurrencepræget marked, og fordi projekter bliver mere komplekse. Konsortier kan for vores vedkommende være nøglen til attraktive kontrakter, som vi ikke ellers ville have fået. Derfor vil vi gerne etablere flere konsortier med ambitiøse samarbejdspartnere til opgaver på Jylland og Fyn”, siger Mogens Laustsen i en pressemeddelelse.

Dansk Halbyggeri har allerede indgået et konsortiesamarbejde med Vesti Olsen & Hansen A/S på Sjælland, som udfører jord-, støbe- og kloakarbejde.

Aktuelt har konsortiet skrevet kontrakt til 40 mio. kroner med Københavns Kommune, ByK- Byggeri af København, om opførelse af ny idrætshal ved Energi Center Voldparken.

Konsortiet er stadig aktivt, og der arbejdes aktuelt på nye opgaver, oplyser Mogens Laustsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141