23948sdkhjf

Glasspecialist opruster i Norden

Den Saint-Gobain-ejede virksomhed Vetrotech får ny øverste salgsansvarlig for Norden og Baltikum
En af verdens største virksomheder inden for byggematerialer, Saint-Gobain, har håndplukket en profil i egne rækker til at stå i spidsen for det nordiske salg i datterselskabet, glasspecialisten Vetrotech, der er en europæisk markedsleder inden for brandbeskyttende- og sikringsglas.

Det er svenske Matts Elmenius, der har været en del af Saint-Gobain i 16 år, der nu bliver øverste salgsansvarlig for Vetrotechs nordiske organisation.

Den 52-årige svensker har base i Danmark, og han skal være med til at styrke Vetrotechs position over for arkitekter og entreprenører i de nordiske og baltiske lande, inden for kategorierne brandbeskyttende glas og sikringsglas.

”Glas bliver en stadig større del af bybilledet omkring os. Tidligere blev glas betragtet som et skrøbeligt materiale, men Vetrotech har formået at indtænke glas som et bærende og essentielt element i fremtidens arkitektur. Mulighederne har vist sig at være uendelige; glas er ikke længere forbeholdt vinduer og facader, men fungerer også som robuste sikkerhedsforanstaltninger, både i forhold til brand og eksplosioner og som uigennemtrængelige fængselsmure”, siger Matts Elmenius.

Vetrotech har leveret materialer til en lang række prestigebyggerier, herunder blandt andre Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Bella Sky, Ørestads Gymnasium, Karolinska hospitalet i Stockholm og Dokk 1 i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125