23948sdkhjf

Ejendomsudvikler køber tre byggefelter i transportcenter

Just Gruppen er klar med tre nye projekter til 120 mio. kroner i Skandinavisk Transportcenter, STC, i Køge
Ejendomsudvikleren Just Gruppen investerer nu 120 mio. kroner i tre nye projekter på tilsammen 13.000 etagemeter i STC, Skandinavisk Transportcenter Køge.

Just Gruppen har indgået aftale om tre byggefelter, alle centralt beliggende med facade mod Køge Bugt Motorvejen, hvor der skal opføres et nyt flerbrugerhus til service- og logistikvirksomheden.

Siden 2006 har Just Gruppen investeret 120 mio. kroner i kontor og lagerbyggeri i STC, og de mange nye aktiviteter i Køge og tilflytning af virksomheder til transportcentret får altså nu ejendomsudvikleren til at investere yderligere omkring 120 mio. kroner, som de tre projekter løber op i.

Første parket

Just har sikret sig en grund i første parket med facade direkte ud til Køge Bugt motorvejen med mulighed for synlige skilte og dermed profilering af virksomheden over for de mange bilister, der kører forbi.

”Vi får mange henvendelser fra virksomheder, der vil flytte tæt på den generelle vækst i Køge, virksomheder der vil tæt på deres kunder i Transport Centret, virksomheder i STC som har brug for ekstra kvadratmeter i en kortere eller længere periode samt virksomheder med relation til Køge Campus. Det nye hus bliver fleksibelt og kan dække forskellige typer behov fra service og administration og til eventuelt undervisning, siger adm. direktør Claus Just fra Just Gruppen.

Just Gruppen er aktiv investor i Køge-området med en række kontor- og logistikejendomme.

Med de tre arealer har Just Gruppen i alt 85.000 kvm jord i STC svarende til 17 fodboldbaner.

På de to andre nye arealer kan der opføres kontor og lager. Et projekt på 7.000 etagemeter lagerfaciliteter og tilhørende kontor med facade til motorvejen er en del af planen.

Det første byggeri forventes at gå i gang i midten af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218