23948sdkhjf

Prinsen hørte om danske gravekasser i Tyskland

Preben Stenger mødte Prins Joachim på NordBau i Neumünster
Hvis Prins Joachim tidligere var i tvivl om, hvad en gravekasse er en for størrelse, så er han det ikke længere.

På Nordtysklands største bygge- og anlægsmesse, NordBau i Neumünster, fik prinsen en grundig orientering af direktør Preben Stenger, som sammen med fru Margrethe og sønnen Søren har produktion af letvægtsgravekasser i Branderup i Sønderjylland.

Prins Joachim lagde vejen omkring NordBau i anledning af, at messen i år rundede de 60 år, og at der samtidig var 40 års jubilæum for organiseret dansk deltagelse. Blandt de udstillere, der har været fast med de senere år, er netop Stenger.

”Vi har ambition om at få godt fat i det tyske marked. Tyskerne har naturligvis masser af forskellige gravekasser, men ingen der er så nemme at håndtere for kloakmestre og entreprenører som vore letvægtsgravekasser”, forklarer Preben Stenger.

Det er med egen baggrund som kloakfirma, Stenger-familien har udviklet deres patenterede gravekasser til sikkert arbejde i udgravninger.

Foruden produktionen af gravemasser, tager familiefirmaet sig da også fortsat af kloakopgaver med blandt andet reparationer, separation af spildevand og rådgivning om problemer med rotter.

Fruen i huset og virksomheden, Margrethe Stenger, er autoriseret kloakmester.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109