23948sdkhjf

Erik Møller Arkitekter ansætter ny direktør

43-årige Bitten Munk Warmdahl skal sikre synergierne i fusionen mellem KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter
Der er travlhed hos Erik Møller Arkitekter med hovedkontor i Kødbyen i København.

Kort før sommer blev det arkitektfirmaet opkøbt af KPF Arkitekter, og herved blev Danmarks 5. største arkitektvirksomhed med 120 medarbejdere en realitet. Både KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter fortsætter under deres hidtidige navne med KPF Arkitekter som moderselskab.

Sammenlægningen blev kaldt ”det perfekte match”, og synergierne mellem de to firmaer skal nu for alvor dyrkes. Det kræver en stærk ledelsesprofil til kontoret i København, og det har arkitektfirmaet nu fået med ansættelsen af Bitten Munk Warmdahl:

”Vi har først og fremmest været på udkig efter en profil med stærke lederkompetencer og ledelseserfaring fra byggesektoren. Derudover vil vi gerne styrke forretningen på det juridiske område og på bygherrerådgivning, og det har vi alt sammen fået”, forklarer adm. direktør og partner Michael Reventlow-Mourier.

Stor ydmyghed

Bitten Munk Warmdahl er 43 år og uddannet cand.jur. på Københavns Universitet. Hun har siden 2006 været ansat i ledende stillinger hos rådgivervirksomheden Cowi – senest som projektchef og sektionsleder.

Bitten Munk Warmdahl har fungeret som projektleder og bygherrerådgivninger ved en lang række store byggerier i København, herunder blandt andet Saxo Banks hovedsæde i Tuborg Syd, Niels Bohr Science Park mellem Nørrebro og Vesterbro, Hvidovre Hospital m.fl.

Nu glæder hun sig til nye udfordringer hos KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter:

”Det er med stor ydmyghed, at jeg træder inden for hos to af Danmarks ældste arkitektfirmaer. Referencelisten er alenlang – ikke mindst inden for de store kulturarvsprojekter, og jeg ser meget frem til både at kunne bidrage med nye kompetencer, og at blive en del af det meget stærke faglige fællesskab. Samtidig ser jeg det som en spændende udfordring at skulle være med til at bygge fremtidens arkitektfirma, hvor alle de nødvendige kompetencer er rigt repræsenteret og spiller sammen til kundens bedste, siger Bitten Munk Warmdahl.

Få føling med projekterne

KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter har i årenes løb opnået stærke kompetencer inden for rådgivning i spændingsfeltet mellem restaurering og nybyggeri.

Et felt, som Bitten Munk Warmdahl også kommer til at beskæftige sig med qua det stigende behov for specialisering, som lovgivning og skærpede krav inden for byggeriet tilskriver. Hun nævner blandt andet, at offentlige bygherrer i stigende grad er underlagt regulering, for eksempel inden for udbud og energi, og kompleksiteten i byggeprocessen gør, at der er et stigende behov for bygherrerådgivning. Og det kan Bitten Munk Warmdahl bidrage med.

”Jeg kommer ikke til at sidde bagved skrivebordet og administrere. Jeg skal have kundekontakt og føling med projekterne og på den måde bidrage med min erfaring og ekspertise specielt inden for det juridiske felt”, pointerer hun.

Bitten Munk Warmdahl får sin daglige gang i Kødbyen i København, men skal samarbejde tæt med hovedkontoret i Viborg samt regionskontorerne i Aalborg og Aarhus.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237