23948sdkhjf

LM Byg har monteret de sidste elementer på universitetsbyggeri

KUA3 på Amager skal stå klar i 2017, og nu har LM Byg færdiggjort råhusentreprisen på byggeriet
Byggeriet af den nye Amager Campus til Københavns Universitet – et bygningskompleks med 46.500 kvm, der skal stå klar til indvielse i starten af 2017 – skrider hastigt frem.

Efter at have monteret mere end 6.000 betonelementer på KUA3 gør LM Byg A/S 16 måneder efter byggestart nu klar til at afslutte råhusentreprisen på det store byggeri.

”Det er altid spændende at være med på de store byggesager, og vi er stolte over at være med på byggeriet af KUA3, hvor vi har monteret det sidste element og er klar til aflevering af råhusentreprisen, der har omfattet både nybyggeri, ombygning og forstærkning af de eksisterende konstruktioner”, konstaterer Carsten Mindegaard der er adm. direktør og ejer af LM Byg A/S.

”Samtidig glæder vi os over endnu en gang at vise, at vi som råhusspecialister med næsten 30 års dybgående betonerfaring og stor egenproduktion har kapacitet og styrke til at imødekomme bygherrens krav om kvalitet, samtidig med at vi trods en meget stram tidsplan på det komplicerede byggeri har formået at facilitere et godt og konstruktivt samarbejde med BNS, Bygningsstyrelsen, Arkitema, EKJ rådgivende ingeniører A/S og Grontmij”, siger Carsten Mindegaard.

Flere tons jord er bortkørt

Byggeriet, der blandt andet skal huse Det Juridiske Fakultet, Det Informationsvidenskabelige Akademi og Symbion, skal stå klar i foråret 2017 og er udviklet for Bygningsstyrelsen af Arkitema Architects og EKJ rådgivende ingeniører a/s.

Projektchef Jesper Brorson lægger til, at LM Byg A/S over de sidste 16 måneder som råhusentreprenør på KUA 3 har stået for jord- og kloakopgaver, grundvandssænkning og etablering af jordankre, in-situ-støbte betonkonstruktioner, stål og tagarbejder samt montage af betonelementer og trapper.

”Alt i alt har vi som led i arbejdet på KUA3 bortkørt cirka 37.200 ton jord, vi har stabiliseret grunden med 25.200 ton grus og anlagt 4.652 meter kloak. Derudover har vi in-situ-støbt 5.200 kubikmeter beton med 850.000 kg armering og monteret 6.416 betonelementer, slutter projektchef Jesper Brorson fra LM Byg A/S.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11