23948sdkhjf

Den fornuftige sønderjyde fylder år

Entreprenør- og vognmandsvirksomheden har fornyet vognparken og ansat flere
”Det ser fornuftigt ud”.

Så kort kan det siges på godt jysk, når Vejen-virksomheden Henning Have ser tilbage på de første seks måneder af 2015. Ordrebogen er godt fyldt op,

Henning Have gør sig på flere fronter, nemlig som entreprenør og som vognmand.

Entreprenørdelen er vokset godt gennem de senere år, og Hennning Have er ikke bange for at påtage sig selv større opgaver, som for eksempel sygehuset i Aabenraa, hvor han har bygget et større parkeringsanlæg og andet i forbindelse med den større ud- og ombygning.

Henning Have har den filosofi, at det er bedre at eje end at leje, og derfor investerer han med jævne mellemrum i nye maskiner.

Skal være i orden

”Grejet og maskinerne skal helst være i orden, og de skal være der når vi skal bruge dem, sagde han til Licitationen i forbindelse med en omtale af de pågældende sygehusbyggeri i Aabenraa for et par år siden.

Men også på vognmandssiden investerer han løbende, med et par nye lastvognstog for nylig og planer om endnu et indkøb inden længe.

”Den ene er som erstatning for en gammel bil, mens den anden er en udvidelse, siger direktør Henning Have, som råder over 14 lastbiler.

Året har indtil videre budt på 14 nyansættelser i hele forretningen, der hovedsageligt skal varetage flytteopgaver. I entreprenørdelen vil man desuden investere i nye gravemaskiner.

Flere specialer

Henning Have har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder.

I 2009 oprettede firmaet en betonafdeling, der blandt andet udfører specialbygværker og almindelige betonopgaver. Henning Have A/S’ ordinære resultat efter skat lå på 4,8 millioner kroner i 2014 mod 4,1 millioner kroner i 2013.

Henning Have tror, at den positive udvikling fortsætter i resten af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267