23948sdkhjf

Rådgivere ser perspektiver i uddannelse

Interessant og et skridt i den rigtige retning, kalder brancheorganisationsdirektør den nye bygningskonstruktøruddannelse i Vietnam
Hos Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) er man positivt stemt over for den nye bygningskonstruktøruddannelse i Ho Chi Minh City, som University College Nordjylland (UNC) etablerer i samarbejde med University og Architecture of Ho Chi Minh City (HCMUARC) og har fået godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Henrik Garver, adm. direktør i FRI, ser perspektiver i uddannelsen og kalder den interessant i en tid, hvor projekter i flere tilfælde bliver delprojekteret i andre lande med de effektiviseringer, der er at hente her, og peger desuden på, at rådgivende virksomheder allerede er til stede i Vietnam.

Virksomhederne her gør sig blandt andet inden for miljø, energi, bæredygtighed og transport, påpeger han.

Med en bygningskonstruktøruddannelse styrker man mulighederne yderligere, da virksomhederne får mulighed for at hente kandidater ind, som supplerer deres medarbejderstab på flere niveauer og har en uddannelsesmæssig baggrund, som de kender og ved, hvad står for.

”Det er et skridt i den rigtige retning. Det er et godt match til det, der sker i branchen”, siger direktøren og fortsætter:

”Uddannelsen vil styrke Vietnam som et sted, hvor de projekterende virksomheder vil kunne lægge en del af deres produktion - også for projekter i Danmark”.

Læs også: " Vietnam får dansk uddannelse til bygningskonstruktør ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.3