23948sdkhjf

Virksomhed styrker lokalt tilhørsforhold

Den midt-vestjyske inddækningsvirksomhed SabetoFlex har pladsproblemer og renoverer derfor naboen, en nedlagt fabriksejendom på næsten 4.000 kvm
3.800 kvm. Så mange kan medarbejderne hos inddækningsspecialisten SabetoFlex i Roslev ved Skive fremover folde sig ud på.

Det bliver en markant forøgelse i sammenligning med de 900 kvm, man hidtil har haft til lager, produktion og kursusfaciliteter

”Stedet skal friskes op og tilpasses vores behov. Vi var vokset ud af de gamle lokaler og tvunget til at leje lagerplads ude i byen. Nu er alt under et tag i en fremtidssikret løsning”, siger direktør Per Poulsen om købet af en nedlagt fabriksbygning, der nu skal igennem en gennemgribende renovering til to millioner kroner.

Præsentable omgivelser

De nye lokaler, der ligger på samme vej som de gamle, kommer til at rumme produktionen, lager til rå- og færdigvarer, showroom, medierum til optagelse af produktfilm, workshop og opfinderrum. Bydende nødvendige tiltag, mener direktøren:

”Vi skal overholde de kontraktlige forpligtelser over for vores samarbejdspartnere i ind- og udland. Fra hele Europa kommer fagfolk til Roslev for at blive undervist i brugen af Wakaflex og de tilhørende standardprodukter. Omgivelserne skal være i orden”, siger Per Poulsen og tilføjer, at man nu også kan indkøbe større mængder råvarer uden at bekymre sig om opbevaring.

”Det problem får vi også løst. Der ligger en stor besparelse og venter på indkøbssiden”.

Stor lokal tilknytning

SabetoFlex søger med renoveringen at tage sit ansvar som virksomhed i et yderområde alvorligt:

”Det er ikke nemt at finde arbejde på Salling. Vores medarbejdere har stor tilknytning til området, og vi skal forsøge at fastholde arbejdspladserne på egnen. Den nye lokation har vi haft i tankerne i længere tid. Det var klart at foretrække i stedet for at flytte til eksempelvis Skive”, siger han og fortæller videre, at han kalkulerer med nyansættelser i produktionen til efteråret. Det er resultatet af fortsat vækst i afsætningen af standardinddækninger på det europæiske marked.

”Vi kan lige følge med og samtidig effektivisere en del arbejdsgange i forbindelse med de nye lokaler. Det kan frigøre nogle timer”, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11