23948sdkhjf

Støtte til udvikling af kystbyer

Nedslidte kystbyer kan nu søge støtte til forskellige projekter, der kan give liv og miljø for turister
Mange danske kystbyer er nedslidte. Der mangler forbindelse mellem by og hav, og i gode år har man måske glemt at sikre et miljø, der giver turisterne en god oplevelse.

Det er baggrunden for, at Realdania og kampagnen Stedet Tæller før sommerferien offentliggjorde en ny ansøgningsmulighed for kystbyer i yderområderne. Frem til den 4. november 2015 er det muligt at søge om støtte til projekter, som forbedrer kvaliteten i kystbyernes fysiske miljø i samspil med lokale strategier. Formålet er at styrke turismen og samtidig gøre kystbyerne bedre at bo i.

Nu inviteres alle interesserede ansøgere til orienteringsmøde tirsdag den 1. september i Bygningskulturens Hus.

På orienteringsmødet vil man kunne høre mere om ansøgningsmulighed og kampagnen, samt hente inspiration fra andre projekter i yderområderne og få viden om strategisk udvikling af steder og kompetencer.

Realdania og kampagnen Stedet Tæller har tidligere støttet udvikling og realisering af ni projekter i kystbyer.

Det er resultaterne herfra, som nu tages skridtet videre til gavn for endnu flere kystbyer i Danmarks yderområder. Målet er støtte til 5-6 projekter, og i alt er der afsat 12,5 mio. kroner til at føre kystbyprojekter i de danske yderområder ud i livet.

sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187