23948sdkhjf

Arkitektgruppen forstærker sin ledelse

Arkitektgruppen omsætter for 500 mio. kroner og forventer yderligere aktivitet på ejendomsområdet med flere projekter i København
Arkitektgruppen, som udvikler attraktive bolig- og kontorbyggerier til pensionskasser, professionelle investorer, private ejendomsselskaber samt private købere, har over de seneste år løftet omsætningen til ca. 500 mio. kr. og forventer fremgang i aktivitetsniveauet i de kommende år.

Som forberedelse til det, har virksomheden ansat Henrik Jacobsen, som 1. august tiltrådte som ny adm. direktør.

Henrik Jacobsen er 52 år, bosat i Odense og kommer fra en stilling som adm. direktør i Aluwind Gruppen, som er en datterkoncern i Alumeco Gruppen.

Mere tid på projekter

Henrik Jacobsen overtager rollen som adm. direktør efter den ene af koncernens ejere, Jørgen Witting, som bliver ny bestyrelsesformand.

”Med udsigten til mere aktivitet på ejendomsområdet forstærker vi indsatsen, så jeg kan bruge mere tid på at udvikle projekter. Henrik Jacobsen vil så arbejde på de indre linjer”, siger Jørgen Witting til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han tilføjer, at Arkitektgruppen - udover det, der i øjeblikket bygges i Ørestad Syd med det iøjnefaldende navn 3-2-1-projektet ( i samarbejde med Årstiderne Arkitekter) - også arbejder på at indgå aftale om 150 nye lejligheder i samme område.

”Vi går desuden i gang på Teglholmen i et joint venture og arbejder lige nu voldsomt på at få en lokalplan på Amager Strandpark igennem, så vi kan få mulighed for at bygge 13-14.000 etagemeter i en ny hesteskoformet bygning med lejligheder, der åbner sig mod Strandvejen og udsigten mod vandet”, fortæller Jørgen Witting.

Udvider bestyrelsen

Arkitektgruppen, der blev stiftet som et projektudviklings- og totalentreprenørselskab i 1986, har desuden udvidet koncernbestyrelsen med yderligere to bestyrelsesmedlemmer:

Det er Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades A/S. Boris Nørgaard Kjeldsen er blandt andet formand for bestyrelsen i Datea A/S og Kemp & Lauritzen A/S samt næstformand i bestyrelsen for Alm. Brand A/S.

Og det er Lars Holst, tidligere kreditchef i Nykredit. Lars Holst har været ansat i Nykredit i perioden 1987-2014, men arbejder nu som professionelt bestyrelsesmedlem.

Aktuelt har Lars Holst følgende bestyrelseshverv: Næstformand i Vestjysk Bank A/S og bestyrelsesmedlem i GrønlandsBANKEN Aktieselskab samt i Vækstfonden.

Den samlede bestyrelse i Arkitektgruppen består nu af Jørgen Witting (formand), Robin Feddern, Uwe Teichert, Boris Nørgaard Kjeldsen og Lars Holst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11