23948sdkhjf

Tønder konkurrenceudsætter entreprenørafdeling

For første gang konkurrenceudsætter Tønder Kommune sin entreprenørafdeling for at få afprøvet prisniveauet med det private marked, oplyser kommunens borgmester
Tønder Kommune besluttede sidste år, at de ville konkurrenceudsætte både kommunens skolerengøring og entreprenørafdeling. Rengøringen har været igennem, og her vandt kommunens eget rengøringsfirma, og nu er turen kommet til entreprenørafdelingen.

”Vi gør det her, fordi vi ønsker at få afklaret, om vi får løst opgaverne til den rette pris. Vi vil have sammenlignet prisniveauet med det private marked”, siger Tønder Kommunes borgmester, Laurids Rudebeck (V) til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

To entrepriser i spil


I forbindelse med konkurrenceudsættelsen af entreprenørafdelingen er to entrepriser i spil, som henholdsvis dækker den nordlige og sydlige del af kommunen og begge omfatter blandt andet vejdrift, pleje af grønne områder og vintervedligeholdelse. Entrepriserne løber fra den 1. april 2016 til 31. marts 2020 og har samlet en anslået værdi på mellem 170 og 210 mio. kroner.

Af prækvalifikationsmaterialet fremgår det, at det er muligt både at byde på den ene eller begge entrepriser, og det beskrives, at interesserede aktører blandt andet skal medvirke til uddannelse af elever og være indstillet på at overtage cirka 35 medarbejdere per entreprise.

Skal leje materielgårde

Herudover vil man som entreprenør være forpligtiget til i entrepriseperioden at leje en materielgård i henholdsvis Skærbæk for entreprise nord og Tønder for entreprise syd og overtage en del af det eksisterende materiel og materialer. Desuden bliver der stillet krav til for eksempel årlig omsætning og erfaringer.

”Det gør vi for at sikre kvalitet og volumen”, siger Laurids Rudebeck.

Frist for modtagelse af ansøgninger om deltagelse er den 14. august 2015 kl. 11. Du kan læse mere om udbuddet på www.licitationen.dk under udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11