23948sdkhjf

DI-direktør havde utraditionel opsang til Folkemødet

Danmark har brug for flere hænder til at føre de gode idéer ud i livet, mener DI-direktør. Gå hjem og hyg jer!, lød opfordringen på Folkemødet
Fra et vindue på første sal i Allinge Bibliotek gav DI’s adm. direktør, Karsten Dybvad, i går torsdag en opsang til Folkemødets deltagere.

Præcis som i det hedengangne radioprogram ”Tæskeholdet”, hvor komikeren Jan Gintberg råbte ”så er den gal igen” ud fra et vindue i Radiohuset, var DI-topchefen udstyret med en megafon, så hans pointe kunne høres vidt omkring.

”Så er den gal igen. Se jer omkring. Hvem ser I? Jeg ser unge studerende og pensionister i den bedste alder. Men jeg ser ingen børn. Danmark – her mangler børn. Sidste år blev der kun født 250 børn her på øen. Det er en halvering i forhold til for 20 år siden. Og problemet er ikke kun her på Bornholm. Danske kvinder har i 25 år ikke fået færre børn, end de gør i dag”, råbte Karsten Dybvad og trak derefter en linje til dansk erhvervsliv.

”Der skal være en balance. Vi kan ikke leve af vores erfaring. Vi har brug for flere dygtige hænder til at gøre alle vores idéer til virkelighed”, sagde han og slog derefter sin pointe fast:

”Så gør noget ved det. Gå hjem og hyg jer!”, sluttede han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297