23948sdkhjf

Silo bliver til 40 nye lejligheder

NRE Denmark skal udvikle lejligheder i en af Københavns største og højeste industribygninger
Entreprenørvirksomheden NRE Denmark A/S skal ombygge en af Københavns højeste og største industribygninger til 40 lejligheder.

Den 62 meter høje bygning er placeret i det nye udviklingsområde i Nordhavnen, og projektet The Silo skal stå klar i slutningen af 2016.

NRE Denmark har fået rollen som totalentreprenør og har indgået joint venture-aftale med Union Holding ved ejendomsudvikler Klaus Kastbjerg, som igangsatte ombygningsprojektet.

Salget af lejligheder i The Silo er godt i gang, og NRE Denmark har netop modtaget byggetilladelse fra Københavns Kommune.

Særpræg skal forstærkes

Grundidéen er at bibeholde siloens slanke krop og at bevare og forstærke siloens særpræg.

For eksempel vil de oprindelige betonflader i stort omfang være synlige i lejlighederne, ligesom lejlighederne vil have varierende rumhøjder i et eller to plan.

Siloen er smal, og det betyder, at mange af lejlighederne får vinduer og altaner mod både øst og vest med udsigt over hele København og Øresund.

”Det er et spændende projekt, hvor vi har arbejdet en del med at løse de forskellige byggetekniske udfordringer, som naturligt opstår, når en gammel industribygning skal omdannes. Beliggenheden er unik, og de arkitektoniske løsninger resulterer i nogle af de mest usædvanlige og spændende lejligheder, man kan få i København”, siger Jonas Anders Olesen, som er ansvarlig for salg og udvikling i NRE Denmark.

To ekstra etager

Siloen får 17 etager inklusiv to ekstra, der bliver tilføjet øverst på bygningen.

Den næstøverste etage bliver indrettet til penthouselejligheder, og den øverste etage bliver offentligt tilgængeligt og kommer formodentlig til at huse en café eller restaurant. De to øverste etager beklædes med reflekterende glas, som om dagen spejler himlen, vandet og byens horisont, mens det om aftenen eksponerer lyset inde i bygningen.

Ombygningen af den tidligere DLG kornsilo er tegnet af arkitektfirmaet Cobe, mens Balslev er rådgivende ingeniører på projektet.

Projekter
The Silo er NRE Denmarks andet projekt i Nordhavn og Århusgadekvarteret, hvor entreprenøren opfører projektet boligbyggeriet Sandkaj 1.03.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11