23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

BRØNDBY: Teknisk Forvaltning i Brøndby Kommune søger kommunalbestyrelsen om en anlægsbevilling på 2.200.000 kroner til renovering af kloaksystemet ved Brøndby Rådhus.

Der er ikke afsat anlægsbevilling og rådighedsbeløb på investeringsoversigten i 2015. Det foreslås, at udgiften finansieres af kassebeholdningen.

Kommunalbestyrelsen har sagen på dagsordenen på et møde i morgen den 13. maj.

Kommunalbestyrelsen bliver på samme møde også bedt om at give en anlægsbevilling på 3.997.000 kroner til trafiksikkerhedsforanstaltninger, cykelstier og fortove med mere for at forbedre trafiksikkerheden, ikke mindst for cyklister.

Der er afsat rådighedsbeløb på investeringsoversigten.

Endelig beder teknisk forvaltning om en anlægsbevilling på 2.374.000 kroner til Projekt nr. 223081 - Vejvedligeholdelse.

HVIDOVRE: Teknik- og Miljøudvalget i Hvidovre Kommune har godkendt et projektforslag, hvor Biofos Rensningsanlæg Avedøre får mulighed for at levere overskudsvarme fra slamforbrændingen til fjernvarmesystemet på Avedøre Holme i nogle perioder og bruge fjernvarme til opvarmning af slammet i andre perioder.

Projektet omfatter en etablering af en forbindelse med tre rør mellem fjernvarmesystemet Avedøre Holme og Biofos.

Forslaget skal ses som et tillæg til en ombygning på Biofos, der gennemføres under alle omstændigheder. I forhold til denne ombygning skal Biofos investere 5,4 mio. kroner ekstra for at gennemføre dette projektforslag.

REGION SJÆLLAND

RØDBYHAVN: Lolland Kommune har vedtaget ”Lokalplan 360-78 og kommuneplantillæg 40 for ”Gokartbane ved Færgevej, Rødbyhavn” endeligt.

Med Lokalplanen gives der mulighed for at genetablere en gokartbane ved Færgevej, Rødbyhavn til erstatning for gokartbanen ved Gl. Badevej, Rødbyhavn.

Den nuværende gokartbane ved Gl. Badevej, Rødbyhavn, bliver nedlagt i forbindelse med etableringen af Femern Bælt byggeriet.

ROSKILDE: Roskilde Byråd har vedtaget, at arbejdet med kystsikring i Jyllinge Nordmark og i Roskilde inderhavn vest og midt nu skal planlægges helt konkret. Sikring af inderhavnen øst skal undersøges nærmere.

Herefter kan detailprojekteringen sættes i gang. Først skal denne opgave udbydes for de to områder, og efterfølgende skal de firmaer, der bliver udvalgt, udarbejde detaljerede planer for projekterne. Det vil ske ved en dialog i de kommende digelaug.

Når projekterne er beskrevet i detaljer, skal de berørte parter på et borgermøde tilkendegive, om de ønsker sikringen etableret, og byrådet skal beslutte endeligt, om anlæggene skal etableres. På det tidspunkt overgår bygherrerollen også til digelagene. Det fortæller Roskilde Kommune i et nyhedsbrev.

REGION SYDDANMARK

KOLDING: Forvaltningen i Kolding Kommune har i et par år arbejdet på at etablere en rekreativ sti langs den tidligere 1864-grænse. Stien skal være en del af Kongeåstien, som er under etablering i henholdsvis Vejen og Esbjerg Kommune.

Det har imidlertid vist sig, at det i Kolding Kommune er vanskeligt at få lokale kræfter til at arbejde for realisering af projektet og lodsejeropbakningen i Hejls-, Taps- og Ødisområdet mangler stort set på hele strækningen.

Forvaltningen har derfor besluttet at sætte projektet i disse områder i bero og udelukkende søge at få tilslutning til at etablere stistækningen i Vamdrupområdet, således at der på tværs af Jylland etableres en rekreativ sti fra Kongeåens udspring til udløb i Vadehavet.

Det fremgår af sagsfremstillingen til et møde i Kolding Kommunes kulturudvalg i morgen 13. maj.

REGION MIDTJYLLAND

AUNING: Fra efteråret 2015 vil der gå en proces i gang i Auning med det formål at udvikle og forskønne midtbyen, skriver Norddjurs Kommune på sin hjemmeside.

Én af de store udfordringer i Auning er den manglende sammenhæng mellem de to bycentre, som ligger syd og nord for hovedvejen, og som gennemskæres af hovedvejen.

Norddjurs Kommune har lagt billet ind på statslige midler til områdefornyelse i Auning. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har reserveret to mio. kroner. som kommunen skal supplere med yderligeree fire mio. kroner over en fem-årig periode.

Inden midlerne kan frigives fra Ministeriet skal Norddjurs Kommune udforme et program, som beskriver, hvor der skal sættes ind, og dette program er nu næsten parat.

Før programmet skippes afsted til godkendelse i Ministeriet, vil Norddjurs Kommune præsentere det for borgerne i Auning en sidste gang i morgen den 13. maj.

ODDER: Odder Kommune har fremlagt et forslag til Spildevandsplan 2015 til offentlig høring frem til 1. juli.

Planen beskriver målsætningerne for spildevandsområdet og beskriver planlagte og forventede tiltag for spildevandsområdet, ligesom den beskriver den nuværende status på spildevandsområdet.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094