23948sdkhjf

Udlejer fordobler investeringer

Riwal, hollandsk specialist i udlejning af lifte og teleskoplæssere, vil i løbet af 2015 investere 600 mio. kroner i sin udlejningsflåde. Det er 3.000 nye lifte på europæisk plan, men mange havner i Danmark
I Danmark betyder en mere end fordobling af investeringerne hos udlejningsfirmaet Riwal, at kunderne kan se frem til ca. 400 nye lifte og teleskoplæssere i 2015. 250 maskiner i flåden udskiftes i løbet af 2015, mens 150 tilføjes, herunder en række nyheder.

“Det er afgørende for driftssikkerheden, at vi løbende sikrer en moderne flåde i den bedste stand”, fastslår Direktør Claus Kromann. “Investeringerne giver vores kunder mulighed for at være på forkant med den teknologiske udvikling og benytte det nyeste, mest moderne og mest sikre materiel til deres opgaver”.

Mere elektrisk drift

Grundet en stigende efterspørgsel udvides flåden med 150 nye maskiner, hvor flere er helt nye typer.

Riwal koncernen har investeret i 10 stk. af verdens højeste selvkørende bomlift, den nye JLG 1850SJ Ultra Boom, der når en arbejdshøjde på 58 meter. Liften benyttes til specialprojekter på forespørgsel.

Andre nye modeller i flåden i 2015 er JLG 800AJ electric, en 26 meter elektrisk knækarmslift specielt udviklet i et tæt samarbejde mellem JLG og Riwal, samt en elektrisk 12 meter knækarmslift, den nye Genie Z33/18 med lav vægt. El drevne lifte er især velegnet til det stigende antal projekter i branchen, der oplever ekstra krav til miljø og støjreduktion, f.eks. tæt på beboelsesejendomme eller ved indvendig brug. Endelig tilbydes en ny 28 meter teleskoplift med ekstra kapacitet i kurven på op til 350kg.

Riwal er hollandsk

Riwal Holding Group, etableret i 1968 og med hovedkontor I Holland, er en international udlejningsvirksomhed med speciale i lifte, teleskoplæssere og power generatorer. Riwal har 1200 ansatte og opererer i 18 lande på 4 kontinenter. I Danmark beskæftiger Riwal godt 100 medarbejdere og har hovedkontoret i Odense med afdelinger i Glostrup, Århus og Aalborg. Vores mission er at give vores kunder det højeste niveau af sikkerhed, produktivitet og service – gennem vores medarbejdere.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109