23948sdkhjf

Ejendomsudvikler melder alt udsolgt

Næsten alle de nye beboere er allerede flyttet ind i 76 eksklusive ejerlejligheder i Vermlandsgade på Amager
Skurvognene er fjernet; enkelte håndværkere færdiggør det sidste; legeredskaberne er klar til brug, og gartneren er i færd med at lægge sidste hånd på udearealerne.

Ejendomskomplekset Christmas Møllers Have i Vermlandsgade på Amager er blevet færdigt til den aftalte tid, og alle lejligheder er blevet solgt inden afleveringen og til den udbudte pris

”Alle ved jo, at lejlighederne i landets største byer er efterspurgte og sælges hurtigt. Så jeg havde fra første færd store forventninger til Christmas Møllers Have”, fortæller Philip Foss, der er direktør og medejer i ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks, der står bag Christmas Møller Have.

”Vi har haft en passende sammensætning af lejlighedstørrelser, hvor mange af de nye ejere har valgt de lidt større lejligheder, så de har kunnet få et ekstra værelse. Og så har mange været glade for, at alle lejligheder har vinduer i begge sider af bygningen, så dagslyset kommer ind fra flere sider”, forklarer han.

Amager er blevet populær

Tidligere var Amager ikke Københavns mest populære bydel, når man skulle vælge bolig. Men det er den blevet, efter kommunen i en årrække målrettet har planlagt, at øens gamle industri- og håndværkerbygninger nu er restaureret eller fjernet.

I stedet er der blevet plads til attraktive boliger og rekreative områder som Amager Strandpark, Islands Brygge, Amager Fælled og Christianshavns Vold samt spændende erhvervsbyggeri, DR Byen og en afdeling af Københavns Universitet.

”Beliggenheden er vigtig for de nye beboere. De fleste vil gerne bo centralt, så de kan gå eller cykle – eller benytte metro, bus eller tog, når de skal på arbejde eller i byen”, uddyber Philip Foss.

Mange beboere har valgt at leve et liv uden egen bil, mens andre sætter stor pris på husets parkeringskælder. En populær nyskabelse i Christmas Møllers Have er det store fællesrum til møder eller fester samt to gæstelejligheder, som kan benyttes, når man får familie og venner på besøg.

”Med placeringen på Vermlandsgade har Christmas Møllers Have opfyldt alle ønskerne til lokal transport og rekreative områder. Og så har beboerne herudover fået en dejlig udsigt over København og Christianshavn”, slutter Philip Foss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109