23948sdkhjf

Betonproducent investerer 200 mio. kroner over de næste år

A/S Boligbeton søsætter stort tre-årigt investeringsprogram til styrkelse og udvidelse af produktionsplatformen
Betonelementproducenten A/S Boligbeton trodser nu de hårde tider for betonelementbranchen og søsætter et stort investeringsprogram.

Over de næste tre år gennemfører betonelementproducenten fra Løsning ved Vejle investeringer for op mod 200 mio. kroner til styrkelse og udvidelse af såvel produktionsplatformen som produktsortimentet.

”A/S Boligbeton forventer med disse tiltag over de næste fem år en gradvis vækst i aktiviteten med en forventning om en tilsvarende vækst i virksomhedens indtjening. Også i et marked med omkostningsstigninger og fastfrosne markedspriser”, siger A/S Boligbetons adm. direktør Carsten Varneskov i en pressemeddelelse.

Den første del af programmet forventer Carsten Varneskov at være afsluttet og taget i brug ved udgangen af i år, hvor A/S Boligbeton også vil lancere det første af en række nye produkter i virksomhedens produktprogram.

Håb om større markedsandel

De kommende investeringer sker mens betonelementmarkedet fortsat er præget af overkapacitet, som betyder, at presset på branchen og den mulige markedspriser vil være markant og kontant.

”A/S Boligbeton ser et betonelementmarked som over de forløbne år er stabiliseret, men hvor byggeaktiviteten ikke forventes at stige i de nærmeste år, ligesom udsigten til en aktivitetsstigning i nybyggeriet på den længere bane ligeledes er usikker”, konstaterer Carsten Varneskov.

Men Carsten Varneskov har dog en forventning om, at A/S Boligbeton vil få en større markedsandel med det kommende investeringsprogram.

Programmet lanceres samtidig med, at A/S Boligbeton kan lægge et tilfredsstillende 2014 bag sig med et positivt resultat på 8,6 mio. kroner før skat, hvilket er en stigning på 69 procent i forhold til 2013.

Samtidig landede omsætningen på 263 mio. kroner, og resultat efter skat udgør 6,5 mio. kroner.

A/S Boligbeton er et datterselskab af entreprenørvirksomheden Jorton A/S.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128