23948sdkhjf

Kolding Sygehus atter i udbud

Udbygningen af Kolding sygehus er nu i udbud. Det er anden gang, efter at første runde blev aflyst
Så prøver de igen i Kolding.

Region Syddanmark har nu atter engang sendt udbygningen af Kolding Sygehus i udbud. Denne gang som fagentrepriser.

Det sker efter, at regionen havde meget lidt succes med at udbyde udbygningen som totalentreprise for et lille halvt år siden.

De tre konkurrerende entreprenørvirksomheder havde en pris, der lå fra 150 mio. kroner over det budget, som man fra udbyders side havde som budgetramme.

Arbejdet med ombygningen er nu i Licitationen - Byggeriets Dagblad udbudt i 21 fagentrepriser, og håbet fra bygherren er at man med denne alternative udbudsform kan få en pris, der nærmer sig budgettet.

Bide i sure æble

Licitationen - Byggeriets Dagblad har tidligere skrevet om sagen i Kolding, og flere af de bydende virksomheder, som måtte bide i det sure æble og konstatere, at de havde regnet forgæves, har overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad tilkendegivet, at man ikke får det sygehus, man havde lagt op til i udbudsmaterialet, ved at udbyde det i fagentrepriser.

- Det kan godt være at man kan skære priserne ned med måske 10 procent, men meget mere bliver det heller ikke. Og man kan ikke få det sygehus man havde som udgangspunkt, har flere kilder sagt til Licitationen.

Nu skal der så regnes igen, denne gang i de 21 fagentrepriser, som man kan finde på licitationen.dk

Fristen er den 18. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094