23948sdkhjf

Kattegatkomité øger indsatsen i 2013

Beslutningen om en fast Kattegat-forbindelse skal gå forud for beslutningen om andre infrastrukturprojekter, fordi projektet er i en helt anden liga...
Kattegatkomitéen, der arbejder for en fast forbindelse direkte mellem Sjælland og Jylland, bebuder i en nytårshilsen, at 2013 bliver året, hvor der sker en optrapning af arbejdet.

- Det er for alvor blevet tydeligt, at beslutningen om en fast Kattegat-forbindelse skal gå forud for beslutningen om andre infrastrukturprojekter, fordi projektet er i en helt anden liga. Kattegatforbindelsen vil ændre infrastrukturen radikalt og få indflydelse på behovet for anden infrastruktur. Derfor skal denne beslutning træffes, før der tages stilling til andre projekter, skriver komitéen blandt andet.

Diskussioner

Der peges videre på, at investeringen i en Kattegatforbindelse ændrer dog ikke muligheden for at investere i andre infrastrukturprojekter, idet en fast Kattegatforbindelse kan brugerfinansieres.

- Derved går der ikke noget fra andre projekter, men tværtimod vil en fast Kattegatforbindelse være et nødvendigt supplement til den øvrige infrastruktur. Vi er derfor forberedte til de landspolitiske diskussioner som skal finde sted i efteråret 2013, der for Kattegatkomitéen byder på endnu mere offensivt arbejde for en fast forbindelse via Kattegat, skriver Kattegatkomitéen og konstaterer, at "der fortsat er kritikere overfor projektet":

- Derfor fortsætter vi det gode og saglige arbejde for at overbevise – også kritikere – om den samfundsmæssige nytte af en fast Kattegatforbindelse...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141