23948sdkhjf

FLSmidth vinder stor ordre i Mellemøsten

Den danske cementkoncern skal levere en produktionslinje til over en halv milliard kroner
Der er faldet en stor julegave ned i FLSmidths ordrebog i dag, efter den danske cementkoncern har modtaget en ordre til en værdi af 515 mio. kroner til cementproducenten Al Khalij Cement i Qatar.

Orden omfatter levering af en komplet cementproduktionslinie til kundens fabrik i Umm Bab, der ligger cirka 100 km øst for hovedstaden Doha i Qatar.

Produktionslinien bliver en kopi af en eksisterende linie, som FLSmidth leverede i 2007. Ordren omfatter alt hovedudstyret til produktionslinien: transportanlæg, møller, en komplet ovnlinie, el- og automationssystemer samt filtre.

Dansk-kinesisk samarbejde

Produktionslinien leveres i samarbejde med CNBM International Engineering, som er en del af China National Building Materials (CNBM), der er Kinas største byggematerialekoncern.

FLSmidths rolle i samarbejdet er at konstruere anlægget og levere hovedmaskinerne. CNBM har det såkaldte turnkey-ansvar og har opnået ordren fra Al Khalij Cement i samarbejde med FLSmidth.

- Ordren til FLSmidth og CNBM kombinerer miljømæssigt avanceret proces-knowhow,

konstruktion og udstyrsleverancer fra FLSmidth med en omkostningseffektiv EPC-kontrakt. Tilsammen kan vi tilbyde kunden den optimale løsning på alle fronter, udtaler direktør for FLSmidths cementdivision Per Mejnert Kristensen i en fondsbørsmeddelelse.

Ordren vil bidrage til FLSmidths indtjening indtil midten af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125