23948sdkhjf

Byggenyt

REGION NORDJYLLAND

TYLSTRUP: Brønderslev Kommune har truffet afgørelse efter § 19 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug, til etablering af maskin- og oplagringshal på Vittenbergvej 48, Tylstrup.

NIBE: Teknik- og Miljøforvaltningen i Aalborg Kommune indstiller, at Teknik- og Miljøudvalget godkender, at der dispenseres for gældende lokalplan i forbindelse med godkendelse af projekt til ny sognegård for Nibe og Vokslev sogn i Nibe. Udvalget har sagen til behandling den 10. januar.

Det er normalt en dispensation, der kan gives administrativt. Når det alligevel er valgt at høre Teknik- og Miljøudvalget sker det med baggrund i, at forvaltningen påregner at sende projektet ud i nabohøring. Der er et stort lokalt engagement, så det er vigtigt med en offentlighedsfase forud for et nybyggeri af dette omfang. Som et led i borgerinddragelsen har menighedsrådet og arkitektfirmaet da også planlagt at afholde et borgermøde om nybyggeriet her i januar måned.

Menighedsrådet for Nibe og Vokslev sogn udskrev i foråret 2012 en indbudt arkitektkonkurrence om en ny sognegård, som blev vundet af arkitekfirmaet C.F. Møller. Den valgte udformning giver mindelser til gamle klostre med klostergård og fratergang.

REGION MIDTJYLLAND

FÅRVANG: Fårvang Ældrecenter skal bygges om og samtidig reduceres antallet af boliger fra 28 til 24. Det har ældre- og sundhedsudvalget i Silkeborg Kommune besluttet som en del af om- og udbygningsplanen for ældreområdet frem til 2020, skriver Midtjyllands Avis.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår ombygningen skal gennemføres.

REGION SYDDANMARK

MARSTAL: Ærø Kommunel har fremlagt et forslag til lokalplan for et område syd for Æblelunden i Marstal. Formålet med lokalplanen er at give Det Ærøske Boligselskab mulighed for at udvide Æblelunden med et antal boliger. Forslaget er fremlagt til offentlig høring frem til 26. februar.

REGION SJÆLLAND

HOLME-OLSTRUP: Det er stadig tanken at bygge et vandland og en hytteby ved siden af BonBon-Land, men der hvor BonBon-Land tidligere håbede på at komme i gang i 2012 eller 2013, tales der nu om byggestart i 2014.

Der skal sælges 100 hytter, inden man sætter gang i opførelsen af hyttebyen, som i første omgang formentlig kommer til at rumme 125 hytter. Det planlagte indendørs vandland skal bygges i tilknytning til hyttebyen, og kan hyttebyen ikke realiseres, bygges vandlandet heller ikke. I stedet bygges et udendørs vandland inde i forlystelsesparken.

HØNG: Boligselskabet for Høng & Omegn tager snart fat på en af selskabets største renoveringsopgaver i mange år, når 72 lejligheder med omgivende udearealer i Centerparken 12-34 skal totalrenoveres for en samlet lånesum på 36,6 mio. kroner, skriver Sjællandske.

Kalundborg Kommunalbestyrelse har godkendt både helhedsplanen for renoveringen og de økonomiske betingelser om garanti for beløbet, der for en stor del er støttet af Landsbyggefonden. Helhedsplanen er udarbejdet af rådgivningsvirksomheden Kuben Management sammen med boligselskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095