23948sdkhjf

Installatør styrker sig inden for energi

Den landsdækkende installatørvirksomhed El:Con Gruppen A/S styrker sig med opkøbet af Intelligent Bygningsautomatik Jylland inden for bygningsautomatik og energioptimering
Markedet for bygningsautomatik og energioptimering er blevet en spiller mindre, efter den landsdækkende installatørvirksomhed El:Con Gruppen A/S har overtaget virksomheden Intelligent Bygningsautomatik Jylland.

Og med købet styrker El:Con Gruppen sig betydeligt inden for energioptimering og bygningsautomatik.

- Hos El:Con oplever vi stigende efterspørgsel på integrerede styringssystemer til at styre og overvåge de tekniske installationer i bygninger. Samtidig er kompetencen en forudsætning for at kunne lave energioptimering, som også er strategisk højt prioriteret hos os. Opkøbet af Intelligent Bygningsautomatik Jylland er en del af strategien, som skal styrke El:Cons position inden for energioptimering, hvor nichekompetencen bygningsautomatik er central, siger Lars Juul, der er adm. direktør i El:con Gruppen A/S.

Overtagelsen af Intelligent Bygningsautomatik Jylland, der har afdelinger i Aarhus, Aalborg og Grenaa, er sket med virkning fra 1. januar 2013.

Udvidet netværk

- Opkøbet tilfører EL:CON dygtige medarbejdere med et højt teknisk kompetenceniveau inden for intelligent styring af bygninger. Samtidig giver det os adgang til et udvidet netværk af kunder og samarbejdspartnere og skaber mulighed for at optimere driften, udtaler Lars Juul.

Intelligent Bygningsautomatik Jylland bliver integreret i El:Con som en selvstændig afdeling - Bygningsautomatik - under El:Con Gruppens innovationsselskab.

Tidligere ejere fortsætter

De tidligere ejere i Intelligent Bygningsautomatik Jylland, Jørgen K. Josefsen og Flemming Thinggaard, skal fortsat drive udviklingen som henholdsvis funktionschef og funktionsleder i den nye El:Con-afdeling, som får primær base på El:Cons adresse i Hornslet.

Afdelingen kommer desuden til at bestå af medarbejdere med spidskompetencer inden for bygningsautomatik fra både El:Con og det tidligere Intelligent Bygningsautomatik Jylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094