23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SYDDANMARK

VISSENBJERG: Det gamle rådhus i Vissenbjerg skal bygges om. Etablering af bibliotek og lokalhistorisk arkiv i bygningen skal sammen med Vissenbjerg Borger- og Kulturforening puste nyt liv i det gamle rådhus.

Der bliver også plads til seks almene familieboliger i det tidligere rådhus. Assens Byråd har sagt god for at sælge dele af rådhuset til Boligselskabet Vissenbjerg, der står bag boligplanerne. De seks familieboliger indrettes som treværelses lejligheder.

Assens Kommune har sammen med Domea (på vegne af Boligselskabet Vissenbjerg) indgået et samarbejde omkring ombygningen; derfor udbydes ombygningen til boliger samt til bibliotek og lokalhistorisk arkiv som ét samlet projekt. Det er tanken, at der på den måde sker en mere hensigtsmæssig og rationel planlægning af bygningsarbejdet. Arbejdet udbydes som hovedentreprise i indbudt licitation i juni måned. Der er forventet byggestart i august/september i år.

På baggrund af beslutningen om ét fælles projekt har Assens Kommune og Boligselskabet Vissenbjerg også valgt at indgå aftale med samme rådgiver, nemlig Casa Arkitekter. Rådgiveren forventer en byggeperiode på otte måneder, sådan at alle nyskabelserne står klar næste forår.

BILLUND: Billund Byråd vedtog den 23. april at fremlægge forslaget til lokalplan nr. 263 i offentlig høring.

Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et ønske fra Billund Kommune om at udvide BillundSkolen på Kærvej. Søndermarkskolen og Enggårdskolen nedlægges for at indgå i den nye BillundSkolen.

Forslagene er fremlagt til debat fra den 30. april til 25. juni.

region hovedstaden

HELSINGØR: Økonomiudvalget i Helsingør Kommune besluttede forleden at nedlægge 21 ungdomsboliger på Kronborg Kollegiet, skriver Frederiksborg Amts Avis. Ungdomsboligerne har i længere tid været ubeboede, fordi de angiveligt er for små til prisen. I stedet skal der nu bygges otte nye familieboliger på Rasmus Knudsensvej, som der skulle være god efterspørgsel på.

Kronborg Kollegiet har i en årrække haft væsentlige problemer med at udleje dele af de i alt 100 ungdomsboliger og forsøgte tilbage i 2010 at få Helsingør Kommune til at overtage kollegiet til andet formål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079