23948sdkhjf

Medarbejdere køber sig ind i udlejningsfirma

Månedlige træk i lønnen veksles til aktier i Cramo-koncernen
Få trukket mellem to og fem procent af din bruttoløn og blive medejer af Cramo-koncernen.

Sådan var budskabet, da en af Europas største udlejningsvirksomheder, Cramo med rødder i Finland, fornylig tilbød alle ansatte i koncernen at købe aktier og dermed blive medejere.

- Tilbuddet er givet hele vejen rundt. Og i Danmark har interesseren været rigtig fin. Omkring 13-14 procent af vore cirka 130 medarbejdere er nu også aktionærer. Det er på niveau med de fleste af de øvrige lande, Cramo opererer i, fortæller chefen for den danske Cramo-organisation, adm. direktør Martin Henriksen.

Belønning efter tre år

- De nye medarbejder-aktionærer er bredt fordelt fra top til bund i organisationen. Aktierne kommer til at udgøre en opsparing for den enkelte medarbejder. Og betalingen trækkes måned for måned i lønnen. Medarbejderne har haft mulighed for at købe aktier i et interval fra to til fem procent af deres løn. Efter tre år kan aktierne omsættes, og samtidig kommer der en belønning fra koncernen efter de tre år. For hver to aktier, man har købt, giver Cramo nemlig yderligere en aktie, siger Martin Henriksen.

Cramo er repræsenteret i 14 lande, og hele vejen rundt har der været god interesse blandt medarbejderne for at knytte sig ekstra til firmaet ved at købe aktier. Interessen har været ekstra stor i de baltiske lande, hvor hen ved 45 procent af de ansatte har valgt at investere i Cramo.

18 afdelinger

I Danmark har Cramo A/S 18 afdelinger med udlejning, service og vedligeholdelse. Virksomhedens udlejningsdel omfatter både byggemaskiner, anlægsmaskiner, lifte, skure med moduler og byggepladsetablering samt pavilloner.

Totalt omfatter Cramo-koncernen cirka 300 afdelinger og beskæftiger omkring 3200 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094