23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

VARME - DRONNINGLUND: Brønderslev Byråd har godkendt et varmeplanprojekt for etablering af solvarmeanlæg, dampvarmelager og varmepumpe ansøgt af Dronninglund Fjernvarme.

Dronninglund Fjernvarme har i forbindelse med erhvervelse af de nødvendige arealer til projektet anmodet Brønderslev Byråd om at foretage ekspropriation af et delareal omfattende del af Dronninglund Hovedgård, og det har byrådet indvilget i.

Der holdes i den forbindelse åstedsforretning mandag den 17. december.

REGION SJÆLLAND

BROER - RINGSTED: Klima- og Miljøudvalget i Ringsted Kommune har sagt god for frigivelse af en anlægsbevilling til renovering af broer. Ligesom udvalget har sagt god for, at der påbegyndes skitseprojektering og renovering af fire broer.

Ringsted Kommune gennemfører generaleftersyn af sine broer cirka hver femte år, og det er disse generaleftersyn, der danner grundlag for enten et mere omfattende eftersyn af enkelte broer eller udvælgelse af broer til istandsættelse eller udskiftning. Resultat af general- og særeftersyn foretaget fra 2009 til 2011 af det rådgivende ingeniørfirma Broconsult viser, at der de næste fire-fem år vil være et behov i størrelsesordenen cirka fem mio. kroner pr. år til vedligeholdelse og istandsættelse af broer.

Med baggrund i de tidligere udførte eftersyn er det i samråd med Broconsult vurderet, at bro nummer 7 på Ålbækvej, bro nummer 10 på Bjergvej, bro nummer 14 på Store Bøgeskovvej og bro nummer 23 på Tolstrupvej skal renoveres.

REGION HOVEDSTADEN

SIGNAL - GLADSAXE : Trafik- og Teknikudvalget i Gladsaxe Kommune har sagt god for, at et fodgængerfelt i krydset Bagsværdvej/Skovalleen erstattes af et signalreguleret felt.

Trafik- og Miljøforvaltningen vil på det kommende møde i Trafik- og Teknikudvalget 17. december fremlægge yderligere projektforslag til godkendelse, deriblandt forslag til ombygninger og ændringer på Søborg Hovedgade og Buddinge Hovedgade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094