23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SJÆLLAND

NÆSTVED: Hotel Kirstine i Næstved udvider nu med en særlig konference- og kursusafdeling, skriver Dagbladet Ringsted.

Hoteldirektør Henrik Green har købt en gammel værkstedsbygning i Møntergade, og den skal nu forvandles til en konferencebygning. Næstved Kommune har dispenseret fra lokalplanens bestemmelser, så planerne kan gennemføres.

Værkstedsbygningen bliver bygget helt om, og der sker en udvidelse. Bygningen forsynes med sprossede vinduer, så den kommer til at matche byggestilen på Hotel Kirstine. Desuden etableres en 28 kvm stor terrasse, der vender mod den fritlagte Suså.

Efter tidsplanen skal kursusbygningen være klar til indvielse om fire måneder, siger Henrik Green.

JYDERUP: Holbæk Byråd har vedtaget Lokalplan 11.14 for plejeboliger i Jyderup og tilhørende kommuneplantillæg. Planerne åbner mulighed for at lokalplanområdet udlægges til offentlige formål, herunder ældreboliger og rekreativt grønt område.

STEVNS: Stevns Kommunalbestyrelse holder møde i dag den 22. november. Blandt de sager, der skal behandles, er en ansøgning om frigivelse af rådighedsbeløb til udskiftning af tagkonstruktion på Birkehøj.

På grund af projektets omfang og kompleksitet skønnes det nødvendigt at der tilkobles en rådgiver som skal udarbejde udbudsmateriale, samt rådgive og hjælpe med afklaring i projektet på opstartstidspunktet. Derfor søges der om anlægsbevilling ud af det afsatte rådighedsbeløb til rådgiverydelse. Det forventes at rådgiver skal udarbejde projekt og udbudsmateriale i efteråret/vinteren 2012, hvorefter projektet vil komme i udbud. Selve byggearbejdet vil blive udført i forår/sommer 2013.

REGION HOVEDSTADEN

ÅLSGÅRDE: Projektudviklingsselskabet Momentum Research and Development og butiksudviklingsselskabet Innovater har overtaget det forsømte Ålsgårde Centret med henblik på en om- og udbygning. De nye ejere sender i næste uge en ansøgning om byggetilladelse til Helsingør Kommune, og så snart byggetilladelsen er i hus, sættes der gang i byggearbejdet. De nye ejere siger til Frederiksborg Amts avis, at man regner med at gå i gang med nedrivningen af en del af centerfløjen ud mod skindersøvej i februar - marts måned, og derefter indledes opførelsen af en ny stor Netto.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079